匿名使用者
匿名使用者 發問時間: 社會與文化語言 · 2 0 年前

請問英文選擇題...3

1. He         me. He is really my beloved brother.(A)Take care of (B)takes care of (C)gets rid of (D)picks on2. We must walk. The car is      . (A)in order (B)break down (C)in good condition (D)out of order3. Tom is always sad. He needs someone to      .(A)call on him (B)cheer him up (C)wake him up (D)show up4. Don’t spend too much money. Let’s        it for a rainy day when we really need it.(A)save (B)leave (C)make (D)Take5. Let’s hitchhike        taking a train.(A)in addition (B)prefer to (C)better than (D)instead of 6. Be sure to attend the meeting       . Don’t be late.(A)on time (B)time after time (C)at the time (D)from time to time 7. It’s no good to be impatient. It’s better if you        your time. (A) keep (B)have (C)save (D)take8. George likes to play practical jokes on someone. In other words. He likes to play a      on someone.(A)ball(B)trick (C)fun (D)party9. My wife is very busy. She wanted me to        an eye for our children.(A)have (B)watch (C)send (D)keep10.             George and Jack looked so much alike that no one was able to     them apart.(A)separate(B)keep(C)save (D)tel C. Conversation 20﹪11.             Ann: Where are you from Mike?Mike: I’m from Taiwan.Ann: That must be an interesting place. What’s it like?Mike:          .(A)Oh, it’s my hometown. (B)I like it very much. (C)It’s a beautiful island with lots of interesting things to see.(D)It is the capital of the Republic of China. 12.             Jane:       .Tom: Sure. Go ahead.(A)Could I use your pencils for a few minutes?(B)Where is the post office?(C)Do you have a pencil?(D)How can I get to the post office?13.             Mary: How often does the museum bus leave?Paul:        .(A)Every hour   (B)Early in the morning (C)Not very often (D)You should take a taxi.14.             Mr. Webster: When could you start?John:         .(A)The day before yesterday. (B)Within a week.(C)I would start working for you. (D)I would work on Saturdays. 第二頁  本試卷共四頁  15.             John: Would you mind telling us what you think of the new one way traffic system?Mary:          .(A)       Yes, I think people are doing more carefully.(B)        No, not at all. I think it’s much better.(C)        Definitely. There are many police to direct the traffic now.(D)       Oh, I don’t think so.16.             Linda: Your English is very good. Shau Hua. How long have you been studying English? Shau Hua:           .(A)       Thank you very much. In fact, my English is not very good.(B)        It was long time ago.(C)        For about six years(D)       198517.             Mary: Do you like to listening to music while you study?John:        , but sometime I have no choice. When my brother is at home. He always has the stereo tuned up loud.(A)I wish I hadn’t  (B)Yes, I do (C)No, I haven’t. (D)Not really.18.             Wife: How did it go at the office?Husband:         .(A)Yes, I did. (B)Yes, I had a good day. (C)As usual (D)I have a bad day.19.             Betty: Excuse me. Do you have the time?Jack:         .(A)No, I didn’t. I have to attend a meeting. (B)No, time is running out.(C)Yes, it’s a quarter after two. (D)Yes, we can get together at two o’clock.20.             Mary:          Mike: No, what about him?(A)Have you heard about David? (B)What do you think of David?(C)How are things going with Davis? (D)Is David doing well?21.             Linda: David has just entered the hospital for an operation.Paul:          .(A)No, kidding.(B)That’s terrific. C)Well, Take care.(D)I am sorry to hear that.22.             Cindy: I can’t stand popular that.  Lucy:            .(A)Neither do I (B)Really, I don’t like it at all. (C)Can you? I think it’s OK.(D)You can’t? I like it a lot.23.             John: Could I speak to Nancy, please? Nancy:         .(A)I am Mary. (B)Speaking (C)Yes, you could. (D)Who are you?24.             Tom: Oh, Tina. I was wondering if you’d like to go to a movie on Friday? Tina:       .(A)Oh, I hate movie. (B)I don’t want to. (C)You’re kidding. I have no time.(D)I am afraid I can’t.25.             Tim: Well, could you make it next Friday?  Sandy:          .(A)Oh, that would be fine. (B)All right. Let’s make it. (C)That’s too bad. Maybe some other time. (D)Oh, forget it.

3 個解答

評分
  • Cheryl
    Lv 6
    2 0 年前
    最佳解答

    1. B 2. D 3. B 4. A 5. D 6. A 7. D 8. B 9. D 10. A

    11. C 12. A 13. A 14. B 15. B 16. C 17. D 18. A 19. C 20. A

    21. D 22. D 23. B 24. D 25. A

  • Sunny
    Lv 4
    2 0 年前

    10. D, 18. C

  • 匿名使用者
    2 0 年前

    整篇掃上來??不要太混了....=.=

還有問題?馬上發問,尋求解答。