匿名使用者
匿名使用者 發問時間: 社會與文化語言 · 1 0 年前

請問英文題目

 I     Taiwan is not isolated island.  Countries __ 31____ Singapore and Japan are within easy reach by flight.  Some foreigners may accidentally overlook ___32___    Taiwan has islands of its own nearby.  For example, the Penghu islands also have    Taiwanese inhabitants on them.  Those islands alone have over a hundred temples on them.  Kinmen island is famous ___33___ the area for military training that some of    the most ___34____ Taiwanese soldiers receive.  There is also Green island that has    magnificent scenery.  There are a great number of Taiwanese treasures, ___35___ are    still to be discovered on its own small islands.     31. (A)  unlike  (B) so like  (C) such as  (D) likes    32. (A)  the fact which  (B) so that  (C) the fact that  (D) where the fact    33. (A)  with  (B) as  (C) for  (D) of    34. (A)  training well  (B) well-train  (C) well-training  (D) well-trained    35. (A)  many of them  (B) many of which  (C) some of that  (D) some of it   弘光科技大學九十三學年度四年制技術系轉學考考試試題及答案卷考試科目(一)英文准考證號碼:□□□□□□注意: 1.   本試題計 50   題,共 100 分。2.   請考生核對試卷上之准考證號與准考證及座位上之准考證號碼是否相符。II     Marriage traditions differ from country to country, but many have been influenced by western ways.  Nowadays, most women in western countries wear a white    gown that __36____ represent the purity of the bride.  The bride may have a bridesmaid __37____ the groom has a best man standing by his side.       Usually, a young boy acts __38____ the ring bearer and carries the wedding rings on a pillow to the front of the chapel.  There, the couple exchange their vows and the priest ___39____ that they are married.  The final line the priest usually says:    “I now pronounce you ___40___; you may now kiss the bride.” Then, the guests cheer and applaud.     36. (A)  is supposing to  (B) is supposed to  (C) suppose to  (D) is supposing to     37. (A)  while  (B) which  (C) that  (D) now that    38. (A)  to  (B) with  (C) as  (D) of    39. (A)  pronounce  (B) said  (C) speaks of  (D) announces    40. (A)  a husband and a wife  (B) a couple of husband  (C) husbands and wives(D)  husband and wifeD.  Dialogues(Choose one of the best answers) 20%    41. Customer:  Excuse me.  Can you tell me where the restroom is?        Clerk:  _______.(A)         Yes, I can.  (B) You need number one?  (C) Oh, you can just rest here.(A)         Go straight ahead, and you’ll find the sign.    42. John:  What are your hobbies?        Joe:  _______.(A)         Getting up early.  (B) Listening to music and playing baseball.  (c) A nurse and a teacher  (D) They are not mine    43. Boss:  ______        Secretary:  They are on the top shelf.(A)         Did you see the typewriter?  (B) How many boxes do you need?  (C) Where are the paper clips?  (D) See, in the closet.    44. Operator:  Grand Hotel.  May I help you?        Customer: ______(A)         Yes, I’d like to make a reservation.  (B) No, not at all.  (C) For how  many people?  (D) Thank you for calling.    45. Clerk:  How much is the check you want to cash?        Customer: _______(A)         I prefer U.S. dollars  (B) As much as possible  (C) Not too much(B)         Eight thousand    46. Customer:  Can you give me change for a 500-dollar bill?        Clerk:  ______(A)         Sorry, I think it’s too expensive.  (B) Sure, I’m available  (C) Of course.         Here you are.  (D) How much money do you have?    47. John:  The TV programs are awful.        Mike:  _______(A)         I agree with you.  (B) How many channels?  (C) Oh, yes.  It’s Star TV. (D) I like terrible movies, too.     48. Frank:  _______        Derek:  She is tall.  And she wears glasses.(A)         How is your sister?  (B) Shall we meet her?  (C) How does she look?  (D) What does she look like?    49. Interviewer:  You said you were a salesman, what products did you sell?        Interviewee:  ______(A)         Sorry, I don’t know.  (B) Computers and word processors.  (C) Really?I sold products, too.  (D) I sold them last year.    50. Teacher: _______        Student: Yes, they are reduce, reuse and recycle.(A)         What are they?  (B) Do you know how to fix the machine?  (C) Do you know this word?  (D) Do you know what “3-r Rules” for environmentalprotection are?  

2 個解答

評分
  • 1 0 年前
    最佳解答

    31. C

    32. C

    33. C

    34. D

    35. B

    36. C

    37. A

    38. C

    39. D

    40. D

    41. D Go straight ahead, and you'll find the sign.

    42. B

    43. C

    44. A

    45. D Eight thousand

    46. C

    47. A

    48. D

    49. B

    50. D

    2005-05-04 22:23:51 補充:

    msn: uhspride@yahoo.com

    參考資料: 自己...在美11年 目前讀柏克萊
    • 登入以對解答發表意見
  • 匿名使用者
    1 0 年前

    請問uhspride能給我你的聊天帳號ㄇ?有不會的想問你

    • 登入以對解答發表意見
還有問題?馬上發問,尋求解答。