匿名使用者
匿名使用者 發問時間: 社會與文化語言 · 2 0 年前

這句話的英文有沒有翻的不對的地方?

我為自己所擁有的感到欣慰,我想珍惜我所擁有的每一樣,對我自己是一種新的學習。I feels gratified, I which have for oneself want to treasure every time am same, to I which I has is one kind of new study.                                                         這句話的英文有沒有翻的不對的地方?麻煩幫忙修正一下!謝謝

8 個解答

評分
  • 匿名使用者
    2 0 年前
    最佳解答

訂正如下

I feel gratified, I treasure everything which I have for myself, for me it is kind of new learning.

參考資料: 學習與記憶 多多指教
  • 2 0 年前

I feel"gratified"is bad English

• 匿名使用者
    2 0 年前

這個最佳解答翻的好奇怪

• 匿名使用者
    2 0 年前

呼 我剛還在那邊擔心 四號沒拿高票

還好還好

• 您覺得這個回答如何?您可以登入為回答投票。
  • MILLER
    Lv 5
    2 0 年前

說的不錯

• 匿名使用者
    2 0 年前

我是留學生..4號念起來聽起來都比較順..其他的都怪怪的

• 匿名使用者
    2 0 年前

我為自己所擁有的感到欣慰,我想珍惜我所擁有的每一樣,對我自己是一種新的學習。

I now feel grateful for what I have and

want to treasure it all. This is a new learning experience for me.

• 2 0 年前

I was gratified with what I have, and I think to treasure everything I have is a new lesson for myself...

這樣或許比較好一些喔.參考一下吧....

希望對你有幫助^^

參考資料: 自己的腦袋
還有問題?馬上發問,尋求解答。