匿名使用者
匿名使用者 發問時間: 社會與文化語言 · 2 0 年前

中翻英 ~ 快來幫我

1. 時間就是金錢。

2. 法國是一個美麗的國家。

3. 你聽得到嗎?

4. A: 我們能搭巴士去美國嗎? B: 當然不能。

5. 我昨天下午在公園看到 Mark 。

6. 你昨天有和 Joe 談話嗎?

7.他們上週五在這家餐廳吃晚餐。

8. 你看!他們正在游泳池裡游泳。

9. 上星期日,John 和我去看一場籃球賽。

10. 你的父親和母親現在在哪裡?他們在他們的辦公室裡。

3 個解答

評分
  • 匿名使用者
    2 0 年前
    最佳解答

1. 時間就是金錢。

Time is money

2. 法國是一個美麗的國家。

France is a beautiful country.

3. 你聽得到嗎?

Did you hear it?

4. A: 我們能搭巴士去美國嗎? B: 當然不能。

A: Can we go to the USA by bus? B: Of course not

5. 我昨天下午在公園看到 Mark 。

I saw Mark in the park yesterday afternoon.

6. 你昨天有和 Joe 談話嗎?

Did you talk to Joe yesterday?

7.他們上週五在這家餐廳吃晚餐。

They had dinner at this restaurant last friday

8. 你看!他們正在游泳池裡游泳。

Look! They are swimming in the swimming pool.

9. 上星期日,John 和我去看一場籃球賽。

Last sunday, John and I went to watched a basketball match.

10. 你的父親和母親現在在哪裡?他們在他們的辦公室裡。

Where are your father and mother? They are in their office.

2005-07-14 16:27:24 補充:

What mistakes did i make?

• 匿名使用者
    2 0 年前

抄襲的巴= = {不確定}

• 匿名使用者
    2 0 年前

謝謝大家幫我解答!! 真是感激不盡ㄚ!!

還有問題?馬上發問,尋求解答。