Christy 發問時間: 健康心理健康 · 2 0 年前

是我神經質,還是他變了??

我跟我現在的男友,交往2個月了!!最近我覺得他好像不在乎我了...每次都是我找他,我跟他說話,可是以前他不會阿!以前他也會來找我說話,或打電話給我,可以現在都沒有。

之前,假日時我睡醒明明才9點我就不敢睡了,我就好想他,就會打給他,不然就他打給我,但是照我以前的個性,假日我一定睡到11.12點...

但現在他都不打電話給我了!!而且就算我睡到12點,他都沒打給我,都要我打給他,如果我問他「怎麼沒打給我??」他說『怕你還在睡阿!!』這我可以接受啦!!可是當我問「有沒有想我阿!!」之類的,他就會停頓了幾秒說『有阿!!』但以前他都會二話不說的回答『我當然會想你阿!!』

而且他跟以前不太一樣,以前我如果說「我好想你」他會說『我也是阿!!$%^&*』在跟我說一些很甜蜜的話之類,或叫我乖乖...以前如果我跌倒撞到東西之類的說「阿!!好痛~」他會說『乖!!撞到哪裡??有受傷嗎??下次小心一點,別讓我擔心,我會心疼』之類的!!可是現在我說「我好想你」他卻說『對不起!!對不起!!對不起!!對不起!!』(天阿!說對不起幹麻阿??)如果我撞到東西說「阿!!好痛~」他只說『下次小心好嗎??...』,才過2個月欸...差好多喔!!

而且之前我曾跟他說,我最喜歡他說『我會心疼』&『我好想妳』可是他現在變的跟以前不一樣....

是因為我要求太多,太神經質嗎??還是他真的變的不一樣了!!??

我該怎麼辦??感覺我好像比他還愛我...是我愛的太深嗎??!!還是他變了!??

5 個解答

評分
  • 2 0 年前
    最佳解答

Please also see my answer for another question, as there are some points in common.

YOUR PROBLEM IS TOO CONCERN ABOUT HIM, and THAT IS NO GOOD TO YOUR RELATIONS, since A Man do not like a lady who always follow his concept and be too nice to him. TREAT HIM TOO WELL, THEN HE WILL NOT CHERISH YOU and HE will find some other for his good. I as a man should say truly, MAN IS EVIL INDEED.

As indicated in your question, you really concern your boy friend (bf) too much. Leave him some free space for some time and you may ponder in very detailed whether your bf loves you or not from the observations. If he loves you due to your face and/or any other not related to inside of you, I suggest you to leave him alone since you cannot maintain your outer characteristics forever and he will find someone else if you get older(that is a FACT to anyone!). There is a truth: apparently everone's beauty will be gone, if time passes by. Only the valuable thing inside of you will be cherished by your Mr. RIGHT for good and that is the one you should get. This is why I suggest you to ponder several crucial points sincerely. Don't worry, you will find a really good one and the only one if he is not; thus, give hime some time alone to test him. If he really love you and sincerely concerns about you, he will automatically come back to reach you because you are the only one to him he will perceive this point. Otherwise, I suggest you to leave him, since he obviously has some other option(s) in his mind and you are not the priority to him any more. That is the sincere suggestion from the bottom of my heart to you.

REMARK: I know you may not choose me as the best answer (that is OK really!), but I tend to save a lovely spirit of you, since you do not know why and how you are so confusing from the clues you provided... I know "忠言逆耳"!

2005-11-04 06:46:11 補充:

姜太公釣魚 離水三尺 願者上鉤!

2005-11-04 14:40:33 補充:

Only using English can completely reveal what I would like to state here...

2005-11-04 14:44:20 補充:

If my answer cannot be chosen as the best answer, I feel OK from the bottom of my heart.. Because help people is the thing I love to conduct... Whatever I do, only GOD can feel that... Truly..so do not worry about it.. Little Gold...Thx..

2005-11-07 20:19:01 補充:

小黃金 很喜歡你的個性 good!

2005-11-07 20:21:01 補充:

其他人願看 亦無妨 真的! 我是姜太公釣魚嘛! OK啦!

• 匿名使用者
    2 0 年前

eugene 你很讚喔!! 用英文回答說...厲害~!!!

• 匿名使用者
    2 0 年前

跟我ㄉ情況一模一樣...你男友該不會是天蠍座ㄅ...

• 匿名使用者
    2 0 年前

我覺得初戀期的男友都比較會說女生愛聽的話

其實男生們是很不愛說想你愛你這類的話

像我和我男友剛交往的時候

也是天天甜蜜語

但過沒多久就像你現在一樣

這種話都不講了

我就問他為什麼跟以前不一樣

他說不是昨天才說過嗎?為什麼現在還要說一次

但我能很肯定我男友是很愛我的

唉~~他們就是沒辦法了解女生

我覺得如果你懷疑他變了

可以從他其他的舉動來看

例如他是不是無緣無故跟你出來約會的時間變少了

其實你也可以直接去問他看看

看他如何解釋

別一個人胡思亂想

這樣也能讓你們彼此更了解喔!!

2005-11-03 23:34:56 補充:

EUGENE

你為什麼要打英文啊?

2005-11-05 22:46:30 補充:

eugene

你不是台灣人吧!!

你的意思是你的英文比中文好囉??

如果發問人懶的看

那這篇回答不就沒發揮意義了嗎??

台灣人就打中文吧

又不是在寫什麼專業的東西需要用到英文

這樣很怪耶!!

2005-11-05 22:51:42 補充:

翻成Little Gold

嗯嗯...還蠻好笑的!!

哈哈~~~

參考資料:
  • 您覺得這個回答如何?您可以登入為回答投票。
  • 匿名使用者
    2 0 年前

你太在意他了.試著讓自己忙一點.他反而會專心對你喔.有時太神經質或黏膩.男人反而不喜歡.偶爾要保持自己的神秘感.才有身價喔

參考資料: 自己
還有問題?馬上發問,尋求解答。