呀米 發問時間: 社會與文化語言 · 2 0 年前

急!!!!憂鬱症原文翻譯3

Depressed patients exhibit negative cognitions [1-3,14] but we cannot say for certain that negative cognitions are the causes of depression, because the former could be nothing but the consequence of depression. In this study, we found that high-trait depressive participants showed the same negative cognitive style as depressed patients. This cognitive style must play a role in the mechanisms of risk for depression among high-trait depressive people.

勿用翻譯軟體,請英文好的幫幫我

已更新項目:

你能再幫我其他的部分嗎

2 個解答

評分
  • 2 0 年前
    最佳解答

憂鬱症患者皆顯現負面思考的模式, 但是現仍無法確定此模式為憂鬱症的起因, 因為此種模式有可能是憂鬱症所引發的. 在研究中, 我們發現憂鬱症的高危險群與憂鬱症患者一樣顯示出此負面的思考模式. 所以當我們需要診斷病人是否得到憂鬱症時, 此種思考模式應該是存有一些指標性的代表.

差不多是這樣吧!

2005-12-29 00:13:43 補充:

你可不可以把完整的原文跟翻譯好的放在一張給我看(中英文分開). 這樣我比較容易整合一下, 翻的完整一點.

2005-12-30 01:14:25 補充:

little_lyin@yahoo.com.tw

參考資料: 我是心理系的
  • 2 0 年前

那可以麻煩您給我信箱嗎?我在寄給您看看

還有問題?馬上發問,尋求解答。