下午茶 發問時間: 社會與文化語言 · 1 0 年前

94年英文統測考題,幫解一下吧英文高手。

1 ( ) It is a long_____from Taipei to New York. It takes more than 15 hours to fly.

(A) drive (B) trip (C) walk (D) run

2 ( ) John ran into_____when he tried to expand his new business too quickly.

(A) stock (B) trouble (C) market (D) floor

3 ( ) Last month, fifty couples, who were marride for fifty years and more,____their golden anniversary in the city hall.

(A) contributed (B) confirmed (C) celebrated (D) combined

4 ( ) For over 2000 years, paper has been used as a major tool of communication; however, e-mail today has become a ________ practice.

(A) common (B) difficult (C) last (D) traditional

5 ( ) If we don\'t have good telephone ______, we may sound impolite to other people on the phone.

(A) manners (B) marks (C) bills (D) bases

6 ( ) Because his speech was _____, the audience gave him a big hand.

(A) meaningless (B) flawless (C) useless (D) helpless

7 ( ) The businessman is very ______;he gives money to those who are in meed of help.

(A) dependent (B) expensive (C) generous (D) rapid

8 ( ) This piece of land is ____for wild animals and plants; it is not open for the general public.

(A) shocked (B) reserved (C) responded (D) smelled

9 ( ) She is _____ regular treatment for her illness. And she is making great progress.

(A) falling (B) sending (C) living (D) receiving

10 ( ) My cellphone is low on battery; it keeps beeping to remind me of ______ it.

(A) relaxing (B) recycling (C) recharging (D) reviewing

4 個解答

評分
  • 1 0 年前
    最佳解答

    1.B

    2.B

    3.C

    4.A

    5.A

    6.6

    7.C

    8.B

    9.D

    10.C

    2006-01-23 22:45:01 補充:

    第6題是B

  • 1 0 年前

    你想要更詳細的解答及解析嗎?That's right!It's me that can help you~~~

  • 1 (B ) It is a long_____from Taipei to New York. It takes more than 15 hours to fly.

    (A) drive (B) trip (C) walk (D) run

    2 (A ) John ran into_____when he tried to expand his new business too quickly.

    (A) stock (B) trouble (C) market (D) floor

    3 ( C) Last month, fifty couples, who were marride for fifty years and more,____their golden anniversary in the city hall.

    (A) contributed (B) confirmed (C) celebrated (D) combined

    4 (A ) For over 2000 years, paper has been used as a major tool of communication; however, e-mail today has become a ________ practice.

    (A) common (B) difficult (C) last (D) traditional

    5 (A ) If we don't have good telephone ______, we may sound impolite to other people on the phone.

    (A) manners (B) marks (C) bills (D) bases

    6 ( B) Because his speech was _____, the audience gave him a big hand.

    (A) meaningless (B) flawless (C) useless (D) helpless

    7 ( C) The businessman is very ______;he gives money to those who are in meed of help.

    (A) dependent (B) expensive (C) generous (D) rapid

    8 ( B) This piece of land is ____for wild animals and plants; it is not open for the general public.

    (A) shocked (B) reserved (C) responded (D) smelled

    9 ( D) She is _____ regular treatment for her illness. And she is making great progress.

    (A) falling (B) sending (C) living (D) receiving

    10 (C ) My cellphone is low on battery; it keeps beeping to remind me of ______ it.

    (A) relaxing (B) recycling (C) recharging (D) reviewing

    參考資料: ME
  • 1 0 年前

    解答

    1.B

    2.B

    3.C

    4.A

    5.A

    6.B

    7.C

    8.B

    9.D

    10.C

    參考資料: 自己
還有問題?馬上發問,尋求解答。