promotion image of download ymail app
Promoted
匿名使用者
匿名使用者 發問時間: 社會與文化語言 · 1 0 年前

英文的選擇題,麻煩幫我解答,謝謝喔~~

11.I will get up as soon as the sun _____.

(a) rose (b) rises (c) raise (d) will rise

12.How long have you been ______ English?

(a) learn (b) learned (c) learning (d) to learn

13.I _____ shower and went to bed.

(a) made (b) made a (c) took (d) took a

14.You shouldn’t ____ fun of your friends.

(a) make (b) play (c) have (d) do

15. We had just started lunch when the telephone ____.

(a) rings (b) rang (c) has rung (d) had rung

16. A person who flies an airplane is a/an _______.

(a) aerobics instructor (b) actor (c) pilot (d) composer

17.I cannot help switching the ____ because I cannot find any interesting programs to watch.

(a) e-mail (b) types (c) channels (d) minds

18.Jennifer thinks watching old movies is fun, but Mary thinks it is _____.

(a) boring (b) fantastic (c) great (d) interesting

19.Before going abroad, you need to go to the embassies to apply for ____.

(a) traveler’s checks (b) shopping bags (c) credit cards(d) visas

20.I will buy 2 _____ of ice cream.

(a) bags (b) scoops (c) bars (d) cans

21.I need ____ when I feel out of energy.

(a) a hair dryer (b) a pager (c) vitamins (d) a tape recorder

5 個解答

評分
  • Kenny
    Lv 5
    1 0 年前
    最佳解答

    11.I will get up as soon as the sun rises.

    (b) rises

    12.How long have you been learning English?

    (c)learning

    在was,been後的動詞要加ing

    13.I took a shower and went to bed.

    (d) took a

    14.You shouldn't make fun of your friends.

    (a) make

    15. We had just started lunch when the telephone rang.

    (b) rang

    16. A person who flies an airplane is a pilot.

    (c) pilot

    17.I cannot help switching the channel because I cannot find any interesting programs to

    watch.

    (c) channels

    18.Jennifer thinks watching old movies is fun, but Mary thinks it is boring.

    (a) boring

    19.Before going abroad, you need to go to the embassies to apply for traveler's checks.

    (a) traveler's checks

    20.I will buy 2 scoops of ice cream.

    (b) scoops

    21.I need vitamins when I feel out of energy.

    (c) vitamins

    我自己的正確

    ^_^

    我是很用心的!

    • Commenter avatar登入以對解答發表意見
  • 1 0 年前

    11. B

    12. C

    13. D

    14. A

    15. B

    16. C

    17. C

    18. A

    19. D

    20. B

    21. C

    • Commenter avatar登入以對解答發表意見
  • 1 0 年前

    C B D A A C C A D B C

    參考資料: ME
    • Commenter avatar登入以對解答發表意見
  • 1 0 年前

    11.(B) 12.(D)13.(B)14.(A)15.(B)16.(D)17.(B)18.(C)19.(D)20.(B)21.(C)

    參考資料: 查書嗎!!!
    • Commenter avatar登入以對解答發表意見
  • 您覺得這個回答如何?您可以登入為回答投票。
  • 1 0 年前

    11.I will get up as soon as the sun _____.

    (b) rises

    12.How long have you been ______ English?

    (c) learning

    13.I _____ shower and went to bed.

    (d) took a

    14.You shouldn’t ____ fun of your friends.

    (a) make

    15. We had just started lunch when the telephone ____.

    (b) rang

    16. A person who flies an airplane is a/an _______.

    ((c) pilot

    17.I cannot help switching the ____ because I cannot find any interesting programs to watch.

    (c) channels

    18.Jennifer thinks watching old movies is fun, but Mary thinks it is _____.

    (a) boring

    19.Before going abroad, you need to go to the embassies to apply for ____.

    (d) visas

    20.I will buy 2 _____ of ice cream.

    (b) scoops

    21.I need ____ when I feel out of energy.

    (c) vitamins

    參考資料: 自己
    • Commenter avatar登入以對解答發表意見
還有問題?馬上發問,尋求解答。