promotion image of download ymail app
Promoted
小湯 發問時間: 社會與文化語言 · 1 0 年前

英文~”~考試幫幫忙~給20點

l. If you want to stay at a hotel, you had better make a _____ in advance.

(A) conservation (B) promotion (C) prevention (D) reservation

2. Miss Wang has _____ her life to educating the children around here.

(A)devoted (B) divided (C) permitted (D) decided

3. In order to be a good learner, you should _____ on your studies.

(A)cultivate (B) conscious (C) aware (D) concentrate

4. _____ the doctor in case of getting atypical pneumonia.

(A)Condemn (B) Count (C) Comfort (D) Consult

5. Many people do not know how to _____ classical music.

(A)assign (B) afford (C) appreciate (D) accord

6. When class begins, the teacher usually _____ the roll.

(A)makes (B) takes (C) gets (D) calls

7. After his car accident, Mark spent two months in a _____ center.

(A)rehabilitation (B) rehabilitating (C) retaliate (D) retaliation

8. The woman today demand _____ rights in the workplace.

(A)equal (B) equate (C) share (D) egalitarian

9. Susan went to the post office to _____ money from her savings account.

(A)deposit (B) bring (C) withdraw (D) withdrew

10. If _____ were true, what would you like to be in your next life?

(A)redundancy (B) reimbursement (C) reincarnation

(D) recommendation

11. Her interview really _____ the examiners of the school.

(A) put emphasis on (B) showed an exhibition on (C) made an impression on (D) had an impact on

12. I met Tom _____ on Park Street.

(A) by accident (B) with accident (C) of chance (D) with chance

13. Mary _____ all her old friends from senior high school. She often made cell phones to them.

(A) kept the secret (B) kept contact (C) lost contact (D) kept in touch with

14. These days, while infectious disease is spreading people should read newspapers to _____ current news.

(A) lose track of (B) take track of (C) get track on (D) keep track of

15. In Taiwan, 20 people have died from SARS(Severe Acute Respiratory Syndrome) and more than 20,000 are under home _____.

(A) quality (B) quarantine (C) quantity (D) separation

5 個解答

評分
  • 1 0 年前
    最佳解答

    1. (D) reservation

    2. (A)devoted

    3. (D) concentrate

    4. (D) Consult

    5. (C) appreciate

    6. (D) calls

    7. (A)rehabilitation

    8. (A)equal

    9. (C) withdraw

    10. (C) reincarnation

    11. (C) made an impression on

    12. (A) by accident

    13. (D) kept in touch with

    14. (D) keep track of

    15. (B) quarantine

    參考資料: 快被英文同化的腦袋
    • Commenter avatar登入以對解答發表意見
  • 1 0 年前

    l、If you want to stay at a hotel, you had better make a __D__ in advance.

    如果你想要住飯店,最好先提前訂房

    2、Miss Wang has __A__ her life to educating the children around here.

    Miss Wang將她的一生奉獻於教育這裡的孩子們

    3、In order to be a good learner, you should __D__ on your studies.

    為了成為一個好的學習者,你應該專注於你的學習【concentrate+on/upon】

    4、__D__ the doctor in case of getting atypical pneumonia.

    如果得了非典型的肺炎要找醫生看病(請教)

    5、Many people do not know how to __C__ classical music.

    許多人不知道如何欣賞古典音樂

    6、When class begins, the teacher usually __D__ the roll.

    開始上課的時候,老師通常先點名

    7、After his car accident, Mark spent two months in a __A__ center.

    Mark發生車禍後,在康復中心住了2個月

    8、The woman today demand __A__ rights in the workplace.

    現今的女性們要求在工作上要有同等的權利

    9、Susan went to the post office to __C__ money from her savings account.

    Susan去郵局存款戶頭提領錢【withdraw+from/out of】

    10、If __C__ were true, what would you like to be in your next life?

    如果真的可以投胎轉世,你下輩子想當什麼?

    11、Her interview really __C__ the examiners of the school.

    她面試時讓學校的主考官留下很深的印象

    12、 I met Tom __A__ on Park Street.

    我在Park Street偶然遇到Tom

    13、 Mary __D__ all her old friends from senior high school. She often made

    cell phones to them.

    Mary與高中時的同學保持聯絡,她常常打電話給他們

    14、 These days, while infectious disease is spreading people should read newspapers

    to __D__ current news.

    這些天來,傳染性疾病正蔓延,人們應該讀報記錄當前的新聞

    15、 In Taiwan, 20 people have died from SARS(Severe Acute Respiratory Syndrome)

    and more than 20,000 are under home __B__.

    在台灣,20人死於SARS還有20,000以上在家隔離

    參考資料: 不確定的我
    • Commenter avatar登入以對解答發表意見
  • 1 0 年前

    0.0...好厲害= =能否留即時通我還有很多問題ㄟ= =...

    拜託..

    • Commenter avatar登入以對解答發表意見
  • 1 0 年前

    l. D

    2. A

    3. D

    4. D

    5. C

    6. B

    7. A

    8. A

    9. C

    10. C

    11. C

    12. A

    13. D

    14. D

    15. D

    • Commenter avatar登入以對解答發表意見
  • 您覺得這個回答如何?您可以登入為回答投票。
  • 1 0 年前

    l. If you want to stay at a hotel, you had better make a _____ in advance.

    (D) reservation

    2. Miss Wang has _____ her life to educating the children around here.

    (A)devoted

    3. In order to be a good learner, you should _____ on your studies.

    (D) concentrate

    4. _____ the doctor in case of getting atypical pneumonia.

    (D) Consult

    5. Many people do not know how to _____ classical music.

    (C) appreciate

    6. When class begins, the teacher usually _____ the roll.

    (B) takes

    7. After his car accident, Mark spent two months in a _____ center.

    (A)rehabilitation

    8. The woman today demand _____ rights in the workplace.

    (A)equal

    9. Susan went to the post office to _____ money from her savings account.

    (C) withdraw

    10. If _____ were true, what would you like to be in your next life?

    (C) reincarnation

    11. Her interview really _____ the examiners of the school.

    (C) made an impression on

    12. I met Tom _____ on Park Street.

    (A) by accident

    13. Mary _____ all her old friends from senior high school. She often made cell phones to them.

    (D) kept in touch with

    14. These days, while infectious disease is spreading people should read newspapers to _____ current news.

    (D) keep track of

    15. In Taiwan, 20 people have died from SARS(Severe Acute Respiratory Syndrome) and more than 20,000 are under home _____.

    (B) quarantine

    2006-06-15 09:42:32 補充:

    dynastyflier@hotmail.com

    參考資料: ~Self~
    • Commenter avatar登入以對解答發表意見
還有問題?馬上發問,尋求解答。