筱潔 發問時間: 社會與文化語言 · 1 0 年前

可以幫我解答一下嗎?因為我要翻成中文

18. A girl may wear a necklace around her neck and a bracelet around her _____.

a. neck b. forehead c. wrist d. ankle

19. Your sister’s son is your ______.

a. niece b. nephew c. uncle d. in-law

20. An ATM card is an automated _______ machine card.

a. teller b. telling c. talk d. talking

21. Which of the following is a musical instrument?

a. musician b. symphony c. composer d. violin

22. John has been studying for 30 hours without any sleep and he is now really _______.

a. embarrassed b. exhausted c. excited d. panicked

23. A handicapped person may need a ________.

a. wheelchair b. credit card c. driver’s license d. theater ticket

24. We use ______ to tell directions when we are lost in the wilderness.

a. flashlight b. compass c. matches d. campsite

25. Being a spectator of a baseball game is to _____ the game.

a. watch b. play in c. avoid d. ignore

26. _______ is another name for Internet.

a. Satellite b. Cyberspace c. Surfing d. Forum

27. A/An _____ store sells high quality and expensive goods.

a. unique b. interesting c. upscale d. low-cost

28. Henry always gives people honest and direct opinion about things. He is a/an _____ person.

a. easy-going b. strong-willed c. open-minded d. outspoken

29. If we want to reduce the garbage amount, we need to ______ raw materials.

a. recycle b. dispose of c. pollute d. waste

30. Solar energy is the power from the _____.

a. earth b. moon c. sun d. tide

III. Choose the best answer for each dialogue.

31. A: Have you ever slept on a waterbed? B: ________________

A: Was it comfortable? B: No. It was very uncomfortable.

a. No, I didn’t b. Yes, I did

c. Yes, I have. d. No, I haven’t.

32. Waitress: Would you like to order now? Customer: Yes. I’ll have a big American breakfast.

Waitress: __________________ Customer: Sunnyside.

a. Would you like coffee or tea? b. Would you care for some eggs?

c. Say it again? d. How would you like your eggs?

已更新項目:

18.d 19.b

20.d 21.d 22.c 23.b 24.d 25.c 26.d 27.d 28.a 29.d 30.c 31.b 32.d

2 個解答

評分
  • 1 0 年前
    最佳解答

    18. 女孩也許佩帶項鏈在她的脖子上和鐲子在她的_____. a. 脖子b. 前額c. 腕子d. 腳腕附近

    19. 您的姐妹的兒子是您的______. a. 甥女b. 姪子c. 伯父d. in-law

    20. ATM 卡片是一張自動化的_______ 機器卡片。a.

    出納b. 告訴c. 談話d. 談

    21 。一個樂器哪些是以下? a. 音樂家b. 交響樂c. 作曲家d. 小提琴

    22 。約翰學習30 個小時沒有任一睡眠並且他是_______. a. 困窘的b. 被用盡的c. 激動的d. 真正地現在恐慌了

    23. 一個被妨礙的人也許需要________. a. 輪椅b. 信用卡c. 駕駛執照d. 劇院票24 。我們使用______ 告訴方向我們丟失在原野。a. 手電b. 指南針c. 匹配d. 露營地

    25 。是棒球比賽的觀眾是對_____ 比賽。a. 手錶b. 戲劇在c. 避免d. 忽略

    26. _______ 是其它名字對於網際網路。a. 衛星b. 網路世界c. 衝浪d. 論壇

    27 。A/An _____ 商店賣高質量和昂貴的物品。a. 獨特的b. 感興趣c. 高級d. 便宜

    28. 亨利總發表人誠實和直接意見關於事。他是a/an _____ 人。a. 脾氣隨和的b. strong-willed c. 虛心的d. 坦率

    29 。如果我們想要減少垃圾數額, 我們需要______ 原材料。a. 回收b. 處理c. 汙染d. 廢物

    30太陽能是力量從_____. a. 地球b. 月亮c. 太陽d. 浪潮III 。選擇最佳的答復為各對話。

    31 。A: 您曾經睡覺了在a waterbed 嗎? B: ________________ A: 它是舒適的嗎? B: 不。它是非常難受的。a 。不, 我沒有b 。是, 我做了c 。是, 我有。d 。不, 我沒有。

    32 。女服務員: 您要不要現在定貨? 顧客: 是。我將吃大美國早餐。女服務員: __________________ 顧客: Sunnyside 。a 。您要不要咖啡或茶? b 。您會想要一些蛋嗎? c. 再它說? d 。怎麼您要您的蛋?

  • 匿名使用者
    6 年前

    還是要去 http://aaashops。com 品質不錯,老婆很喜歡!

    刴伣匯倞吪

還有問題?馬上發問,尋求解答。