瓜瓜 發問時間: 社會與文化語言 · 1 0 年前

請幫解英文題目

句子改寫:

1. Would you like to go hiking this weekend?

How about________________________________ ?

2. Smoking too much is harmful.

It_______________________________________.

3. Sandy is taller than the other girls in the class.

Sandy is __________________________________.

4. She is a very beautiful girl.

What _____________________________________!

5. An honest person never tells a lie.

Never_____________________________________.

句子合併:

6. Peter is very short. He cannot join the basketball team.

Peter_________________________________________.

7. The boy is my cousin. The boy is standing next to Amy.

The boy_______________________________________.

8. The ball game was cancelled. The weather was bad. ( due to )

The ball game __________________________________.

9. Tom is 150 cms tall. John is 150 cms tall.

Tom____________________________________________.

10. I collect stamps. I have done that since I was ten.

I_______________________________________________.

重組:

11. Some people _____________________________________.

in / never / been abroad / have / their lives

12. The thief _________________________________________.

that / so /catch him / the police / ran / couldn’t / fast

13. Teachers ___________________________________________.

students / to ask / are / allow / questions / supposed to

14. You _________________________________________________.

not / alone / better / go swimming / had

15. The math problem _________________________________________.

too difficult / young / for / is / boy / such a

中譯英:

16. 昨天我花了一百元買這本書。

17. 今天天氣又熱又出太陽。

18. 你可以借我三百元嗎?

19. 不僅是你,連他也錯了。

20. 你曾經到過台北嗎?

2 個解答

評分
  • 1 0 年前
    最佳解答

    句子改寫:

    1. Would you like to go hiking this weekend?

    How about going hiking this weekend ?

    2. Smoking too much is harmful.

    It's harmful to smoke too much.

    3. Sandy is taller than the other girls in the class.

    Sandy is the tallest in the class.

    4. She is a very beautiful girl.

    What a beautiful girl she is!

    5. An honest person never tells a lie.

    Never does an honest person tell a lie.

    句子合併:

    6. Peter is very short. He cannot join the basketball team.

    Peter is too short to join the basketball team.

    Peter is not tall enough to join the basketball team.

    Peter is so short that he cannot join the basketball team.

    7. The boy is my cousin. The boy is standing next to Amy.

    The boy is my cousin (who is) standing next to Amy.

    8. The ball game was cancelled. The weather was bad. ( due to )

    The ball game was cancelled due to the bad weather.

    9. Tom is 150 cms tall. John is 150 cms tall.

    Tom is as tall as John.

    10. I collect stamps. I have done that since I was ten.

    I have collected stamps since I was ten.

    重組:

    11. Some people have never been abroad in their lives.

    12. The thief ran so fast that the police couldn't catch him.

    13. Teachers are supposed to allow students to ask questions.

    14. You had better not go swimming alone.

    15. The math problem is too difficult for such a young boy.

    中譯英:

    16. 昨天我花了一百元買這本書。

    I spent one hundrend dollars buying the book yesterday.

    It cost me one hundrend dollars to buy the book yesterday.

    17. 今天天氣又熱又出太陽。

    It is hot and sunny today.

    18. 你可以借我三百元嗎?

    Could you lend me three hundrend dollars?

    19. 不僅是你,連他也錯了。

    Not only you but alos him is wrong.

    20. 你曾經到過台北嗎?

    Have you ever been to Taipei?

  • 1 0 年前

    句子改寫:

    1. Would you like to go hiking this weekend?

    ANS: How about going hiking this weekend ?

    2. Smoking too much is harmful.

    ANS: It is harmful to smoke too much .

    3. Sandy is taller than the other girls in the class.

    Ans: Sandy is the tallest girl in the class .

    4. She is a very beautiful girl.

    ANS: What a beautiful girl she is .

    5. An honest person never tells a lie.

    ANS: Never tell a lie is an honest person .

    句子合併:

    6. Peter is very short. He cannot join the basketball team.

    ANS: Peter is too short to join the basketball team .

    7. The boy is my cousin. The boy is standing next to Amy.

    ANS: The boy who is standing next to Amy is my cousin .

    8. The ball game was cancelled. The weather was bad. ( due to )

    ANS: The ball game was cancelled due to the bad weather

    9. Tom is 150 cms tall. John is 150 cms tall.

    ANS: Tom is as tall as John .

    10. I collect stamps. I have done that since I was ten.

    ANS: I have collected stamps since I was ten .

    重組:

    11. Some people _____________________________________.

    ANS: Some people have never been abroad in their lives .

    12. The thief _________________________________________.

    ANS: The thief ran so fast that the police couldn’t catch him .

    13. Teachers ___________________________________________.

    ANS: Teachers are supposed to allow students to ask questions .

    14. You _________________________________________________.

    ANS: You had better not go swimming alone .

    15. The math problem _________________________________________.

    ANS: The math problem is too difficult for such a young boy .

    中譯英:

    16. 昨天我花了一百元買這本書。

    ANS : I paid one hundred dollars to buy this book yesterday .

    17. 今天天氣又熱又出太陽。

    ANS : The weather today is hot and sunshiny .

    18. 你可以借我三百元嗎?

    ANS: Can you lend me three hundred dollars ?

    19. 不僅是你,連他也錯了。

    ANS: It not only you but also him is wrong .

    20. 你曾經到過台北嗎?

    ANS: Have you ever been to Taipei before ?

    參考資料: 自己...歡迎批評指教囉...
還有問題?馬上發問,尋求解答。