bacon 發問時間: 社會與文化語言 · 1 0 年前

英文高手來解答

1.People have different ideas about what exactly is ___.

  (a)on time (b)being on time (c)be late (d)come late 答案是b.....why?

2.Many adult Americans are ____ about looking young.so they always keep their age a  secret.

  (a)hasty (b)eager (c)crazy (d)gentle 答案是c....why?這是什麼意思呢?

3.When visiting a foreign country, you should know when shops are open, or you may  be disappointed at seeing all the shops _______

(a)close (b)closes (c)closing (d)closed 答案是d....why?這是什麼意思呢?

4.How are things ____with you?

(a)running (b)coming (c)going (d)doing 答案是c....why?這是什麼意思呢?

5.How time does ________!

(a)go (b) fly (c)run (d)tell 答案是b....why

6.She found ____to support herself; she turnes to taking pictures.

 (a)necessity (b)necessary (c)it necessary (d)possibility

 答案是c....why?這是什麼意思呢?

7.He askedher to marry him but she ___his proposal.

(a)put down (b)turnes down (c)took down (d)look down.

abcd各是什麼意思呢?答案是b

8.After calving, a cow gives milk for about 300 days and during this time she will give  a total of about 900 gallons before she ______dry.

 (a)walks (b)runs (c)does (d)makes

 答案是a....why .這句是什麼意思呢?

1 個解答

評分
  • 心星
    Lv 6
    1 0 年前
    最佳解答

    1.People have different ideas about what exactly is ___.

      (a)on time (b)being on time (c)be late (d)come late 答案是b.....why?

    Ans. 答案需用名詞片語being on time(意思是"要守時")做主詞補語, 補充說明主詞 what是甚麼,

    2.Many adult Americans are ____ about looking young.so they always keep their age a  secret.

      (a)hasty (b)eager (c)crazy (d)gentle 答案是c....why?這是什麼意思呢?

    Ans. 這裡 crazy about 是片語, 是"瘋迷"的意思

    3.When visiting a foreign country, you should know when shops are open, or you may  be disappointed at seeing all the shops _______

    (a)close (b)closes (c)closing (d)closed 答案是d....why?這是什麼意思呢?

    Ans. (d) 的 closed是are closed已關門打烊的意思, 只是are被省略掉。這句子的意思是: 要遊訪外國時, 應要知道它們的商店開門營業的時間, 不然你會因為看到(或遇到)所有商店都關門打烊了而失望。

    4.How are things ____with you?

    (a)running (b)coming (c)going (d)doing 答案是c....why?這是什麼意思呢?

    Ans. 這是習慣用語, 是問候近況如何?

    5.How time does ________!

    (a)go (b) fly (c)run (d)tell 答案是b....why

    Ans. Time flies.是諺語習慣用法, 意指"時光飛逝"

    6.She found ____to support herself; she turnes to taking pictures.

     (a)necessity (b)necessary (c)it necessary (d)possibility

     答案是c....why?這是什麼意思呢?

    Ans. "found"是及物動詞, 後面會接受詞, 像這答案的 it, 後面的 necessary to support herself是受詞補語, 補充描述受詞 it 是甚麼。句子意思是: " 她發現自己要支持自己, 她轉而去拍照。"

    7.He asked her to marry him but she ___his proposal.

    (a)put down (b)turnes down (c)took down (d)look down.

    abcd各是什麼意思呢?答案是b

    Ans. put down放下; turned down拒絕; took down拿下; look down鄙視

    8.After calving, a cow gives milk for about 300 days and during this time she will give  a total of about 900 gallons before she ______dry.

     (a)walks (b)runs (c)does (d)makes

     答案是a....why .這句是什麼意思呢?

    Ans. 一般來說, 應該用run, 因它有耗用或耗盡的意思。

    這句子的意思是: "一隻母牛生過小牛以後會產奶約300天, 在這段期間, 牠一共會產奶約900加侖, 之後就會斷奶。

還有問題?馬上發問,尋求解答。