promotion image of download ymail app
Promoted
匿名使用者
匿名使用者 發問時間: 社會與文化語言 · 1 0 年前

英文選擇題~急

George way very_. He hated spending money. Whenever he had to buy something he always argued about the price and tried to _, even for the cheapest thing.

1.( ) (a. kind b. friendly c. generous d. stingy)

2.( ) (a. bargain b. fight c. attack d. play)

When Michael Brown died, his three best friends went to his_.

3.( ) (a. wedding b. graduation c. funeral d. party)

A man bought _shoes in the department store.

4.( ) (a. a pair of b. a piece of c. a pound of d. a bar of)

Tommy did not like to go to school and was always _excuses not to go.

5.( ) (a. looking after b. looking for c. looking at d. looking down on)

Mrs. Stewart was _her weight. "I'm much too fat," she told her friend. "I need to lose a lot of weight but I don't know how to do it."

6.( ) (a. finished with b. happy about c. tired of d. worried about)

Years ago, if salt was accidentally spilled, the person had to quickly take a few grains or _the spilled salt and throw it over their left shoulder.

7.( ) (a. a piece of b. a pinch of c. a pound of d. a bowl of)

This is a true story about two ships. One of the ships really existed. The other ship was _by writer of fiction.

8.( ) (a. made of b. made up c. blown up d. mixed up)

This steak_ delicious.

9.( ) (a. taste b. tasted c. testes d. will taste)

One day a man _ in the street when he _a penguin. It was a handsome bird, and not at all timid.

10.( ) (a. was walking b. walked c. walks d. has walked)

11.( ) (a. meets b. has met c. met d. had met)

When I got home, the TV show_.

12.( ) (a. starts b. started c. have started d. had started)

We moved here in 1998. By next December we _here for several years.

13.( ) (a. will live b. have lived c. will have been living d. live)

3 個解答

評分
  • ?
    Lv 4
    1 0 年前
    最佳解答

    George was very_. He hated spending money. Whenever he had to buy something he always argued about the price and tried to _, even for the cheapest thing.

    George 非常的吝嗇小氣,他討厭花錢,所以每當他買東西時總是喜歡為了價錢爭論試圖殺價,就算是最便宜的東西也是一樣.

    1.( D) (a.親切的 b. 友善的 c. 慷慨大方的 d. 吝嗇小氣的)

    2.(A ) (a. 殺價 b. 打架 c. 攻擊 d. 玩耍)

    When Michael Brown died, his three best friends went to his_.

    當Michael Brown 死的時候,他的三個最好的朋友參加了他的葬禮.

    3.( C) (a. 結婚典禮 b. 畢業典禮 c. 葬禮 d. 派對)

    A man bought _shoes in the department store.

    一個男人在百貨公司買了一雙鞋子.

    4.( A) (a. 一雙 b. 一片 c. 一磅 d. 一條)

    Tommy did not like to go to school and was always _excuses not to go.

    Tommy不喜歡去學校,於是他總是在尋找沒有去學校的理由.

    5.( B) (a. 照顧b. 尋找 c. 看d. 輕視)

    Mrs. Stewart was _her weight. "I'm much too fat," she told her friend. "I need to lose a lot of weight but I don't know how to do it."

    Mrs. Stewart擔心她的體重,她總是向她朋友說"我太胖了,我需要減肥但是我不知道該怎麼做."

    6.(D ) (a. 完成,斷絕關係 b. 感到開心c.厭倦厭煩d.憂慮擔心)

    Years ago, if salt was accidentally spilled, the person had to quickly take a few grains or _the spilled salt and throw it over their left shoulder.

    將一把鹽灑在左邊肩膀上.

    7.(B ) (a. 一片,一張 b. 一小撮,少量的 c. 一磅 d. 一碗的)

    This is a true story about two ships. One of the ships really existed. The other ship was _by writer of fiction.

    這個一個關於兩艘船的真實故事,其中一艘真正存在,另一艘是由小說塑造的.

    8.( B) (a. 以...材料做成b. 編造,組成 c. 炸毀 d. 拌和)

    This steak_ delicious.

    這個牛排嚐起來很美味.

    taste 為連綴動詞

    像是It looks good.也是同樣的例子.故選C.

    9.( C) (a. taste b. tasted c. tastes d. will taste)

    One day a man _ in the street when he _a penguin. It was a handsome bird, and not at all timid.

    10.(A ) (a. was walking b. walked c. walks d. has walked)

    11.( C) (a. meets b. has met c. met d. had met)

    When I got home, the TV show_.

    當我回家時,電視節目秀已經開始了.

    因為got是過去的時間,所以要用過去完成式.

    12.(D ) (a. starts b. started c. have started d. had started)

    We moved here in 1998. By next December we _here for several years.

    我們在1998年時搬來這裡,到下個12月時我們已經在這裡住了很多年了.

    因此要用未來完成式.

    13.( C) (a. will live b. have lived c. will have been living d. live)

    參考資料: 希望有幫到你哦~
    • Commenter avatar登入以對解答發表意見
  • 1 0 年前

    1.d

    2.a

    3.c

    4.a

    5.b

    6.d

    7.b

    8.b

    9.c

    10.b

    11.d

    12.d

    13.b

    • Commenter avatar登入以對解答發表意見
  • 小寶
    Lv 6
    1 0 年前

    1. d. stingy 吝嗇的;小氣的

    2. a. bargain 討價還價

    3. c. funeral 喪禮

    4. a. a pair of 一雙

    5. b. looking for 尋找

    6. d. worried about 擔心

    7. b. a pinch of

    8. b. made up 杜撰

    9. c. testes 嘗起來 (The steak是單數)

    10. a. was walking

    11. c. met

    (當男人正走在路上時,遇見一隻企鵝)

    12. d. had started

    13. c. will have been living

    • Commenter avatar登入以對解答發表意見
還有問題?馬上發問,尋求解答。