匿名使用者
匿名使用者 發問時間: 社會與文化語言 · 1 0 年前

請問英文翻譯高手!!!這八個句子怎麼翻??20點奉上

1.現在我們必須把貨物放入貨櫃中,放置的方法必須使空間做最有效率的運用,總共分為使用棧板和不使用棧板兩種情況

2.若貨櫃內不使用棧板,在20呎貨櫃中,將貨櫃的長、寬、高除以箱子的長、寬、高,得到的數據是19.34,7.71,5.23,因旁邊必須預留空間,所以只取整數部分,可以得到19,7,5,將其相乘19*7*5=665,所以20呎貨櫃可裝665個箱子

3.若是40呎貨櫃,計算方法同上題,其得到的數據是39*7*5=1365.所以40呎貨櫃可裝1365個箱子

4.若放入的是45呎貨櫃,計算方法同上題,其得到的數值是44*7*5=1540.所以45呎貨櫃可裝1540個箱子

5.若貨櫃內使用棧板,則必須在扣除棧板的長、寬、高,其餘算式與上題相同

6.若放入的是20呎貨櫃,可放10個棧板,1個棧板可放36箱,所以共可放10個棧板和360個紙箱

7.若放入的是40呎貨櫃,可放20個棧板,1個棧板可放36個紙箱,共可放720個紙箱

8.若放入的是45呎貨櫃,可放24個棧板,1個棧板可放36個紙箱,共可放864個紙箱

請不要用翻譯軟體,希望英文高手挑戰!!!

1 個解答

評分
  • 1 0 年前
    最佳解答

    1.現在我們必須把貨物放入貨櫃中,放置的方法必須使空間做最有效率的運用,總共分為使用棧板和不使用棧板兩種情況

    To make the most of the container space, there are two ways to load the goods into the container, either with pallets or without pallet.

    2.若貨櫃內不使用棧板,在20呎貨櫃中,將貨櫃的長、寬、高除以箱子的長、寬、高,得到的數據是19.34,7.71,5.23,因旁邊必須預留空間,所以只取整數部分,可以得到19,7,5,將其相乘19*7*5=665,所以20呎貨櫃可裝665個箱子

    When loading the goods into a 20' container without pallet, the length, the width and the height of the container are to be divided by those of the cartons respectively, for which results with the quotient 19.34/7.71/5.23.

    Only the integer numbers-- 19, 7, 5-- are considered for space allowance in the container. 19*7*5=665, i.e. 665cartons in a 20'FCL.

    我覺得解釋這麼多只讓客戶更稿不清楚, 建議你只要說:

    ( ) pcs in 665 cartons in a 20'FCL, loading without pallet.

    3.若是40呎貨櫃,計算方法同上題,其得到的數據是39*7*5=1365.所以40呎貨櫃可裝1365個箱子

    The same method applies to a 40'FCL load, for which the figures are 39*7*5=1365. i.e. 1365cartons in a 40'FCL.

    建議: ( ) pcs in 1365 cartons in a 40'FCL, loading without pallet.

    2007-04-20 13:21:39 補充:

    4. The same method applies to a 45'FCL load, for which the figures are 44*7*5=1540. i.e. 1540cartons in a 40'FCL.

    建議: ( ) pcs in 1540 cartons, in a 45'FCL, loading without pallet

    2007-04-20 13:22:21 補充:

    5. If pallets are applied, the sizes of the pallets should be considered. Otherwise, the way of loading is the same as the above.

    6.

    2007-04-20 13:22:40 補充:

    6. When loading with pallets, there will be 10 pallets, each with 36 cartons, in a 20'FCL, i.e. 360cartons/20'FCL with pallets

    建議: 36cartons/pallet, 10pallets/20'FCL--360cartons/20'FCL with pallets.

    2007-04-20 13:23:02 補充:

    7.

    2007-04-20 13:23:17 補充:

    7. When loading with pallets, there will be 20 pallets, each with 36 cartons, in a 40'FCL,i.e. 720cartons/40'FCL with pallets

    建議: 36cartons/pallet, 20pallets/40'FCL--720cartons/40'FCL with pallets.

    2007-04-20 13:23:36 補充:

    8.

    2007-04-20 13:23:49 補充:

    8.

    2007-04-20 13:24:54 補充:

    8.

還有問題?馬上發問,尋求解答。