* 發問時間: 社會與文化語言 · 1 0 年前

誰幫我解答英文考古題?

41. I am a ____ person

(A) grounded (B) ground (C) grounding (D) profunded

42. His ___ has gradually faded as he has grown into the job of England

captain.

(A) shamful (B) shyness (C) shameless (D) shout

43. The number of adults who smoke in the U.K has ____(decreased).(A) gone up (B) risen (C) fallen (D) stayed the same

44. Children may be given ____ patches to help them stop smoking.

(A) nicotine (B) quilt (C) knee (D) elbow

45. Of those who want to kick the habit, two thirds fail. Two thirds means,

(A) 2 out of 3 (B) 3 out of 6 (C) 1 in 3 (D) 1/3

46. Nicotine ____ addictive as heroin or cocaine

(A) is less (B) is more (C) is not (D) is as

47. A way of treating a health problem is called a/an ___.

(A) session (B) therapy (C) appointment (D) diet

48. If someone gives their approval for us to do something it means that ____.

(A) they forbid us to do it (B) they allow us to do it (C) they don’t

give their permission (D) they withhold their approval

49. If a drug is addictive, it means that we ___

(A) fee that we can’t live without it (B) feel that we must have it (C) feel sick if we don’t get it (D) all of the above

50. The figures are staggering means ____

(A) the people are not walking straight (B) the numbers are shocking (C) the vases are shaking (D) the statues are falling

麻煩各位好心人士幫我解答了。

2 個解答

評分
  • 1 0 年前
    最佳解答

    41. A

    42. B

    43. C

    44. A

    45. A

    46. D

    47. B

    48. B

    49. D

    50. B

    參考資料: me, english teacher
  • 1 0 年前

    41. I am a _D_ person

    (A) grounded (B) ground (C) grounding (D) profunded

    42. His _C_ has gradually faded as he has grown into the job of England

    captain.

    (A) shamful (B) shyness (C) shameless (D) shout

    43. The number of adults who smoke in the U.K has _C_(decreased).(A) gone up (B) risen (C) fallen (D) stayed the same

    44. Children may be given _B_ patches to help them stop smoking.

    (A) nicotine (B) quilt (C) knee (D) elbow

    45. Of those who want to kick the habit, two thirds fail. Two thirds means, A

    (A) 2 out of 3 (B) 3 out of 6 (C) 1 in 3 (D) 1/3

    46. Nicotine _A_ addictive as heroin or cocaine

    (A) is less (B) is more (C) is not (D) is as

    47. A way of treating a health problem is called a/an _B_.

    (A) session (B) therapy (C) appointment (D) diet

    48. If someone gives their approval for us to do something it means that _B_.

    (A) they forbid us to do it (B) they allow us to do it (C) they don’t

    give their permission (D) they withhold their approval

    49. If a drug is addictive, it means that we _D_

    (A) fee that we can’t live without it (B) feel that we must have it (C) feel sick if we don’t get it (D) all of the above

    50. The figures are staggering means _D_

    (A) the people are not walking straight (B) the numbers are shocking (C) the vases are shaking (D) the statues are falling

    參考資料: ME
還有問題?馬上發問,尋求解答。