匿名使用者
匿名使用者 發問時間: 社會與文化語言 · 1 0 年前

英文腦力激盪

請各位大大幫忙

1.If I lose an eye,I will have nothing left but a nose.What am I?

2.What starts with T,ends with T,and is full of T?

3. What season is the most dangerous one

4.Ibegin with "s" and end with "s". But I am not shorts for you to wear.Instead,I am the longest words.what am I?

5.What part of a watch was used before by someone else?

6.What keeps your teeth together?

7.What day do chickens hate most?

8.What kind of key can't open locks but kicks?

9.Where does a ghost go swimming?

11.Give me wood,and I will live.Give me water,and I will die.What am I?

12.What is more useful when it is broken?

13.When you look at the mirror,what letter do you see?

14.What letter will make "EARS" cry?

15.What letter will change the color of "INK"?

16.What room has no walls,no doors,no floors,and no windows?

17.What kind of dog has no tail

18.what shoes made out of banana skin?

19.Take off my skin-I don't cry,but you do!Who am I?

20.What anlmals becomes bigger when you chop off its head?

4 個解答

評分
  • 1 0 年前
    最佳解答

    1.If I lose an eye,I will have nothing left but a nose.What am I?

    2.What starts with T,ends with T,and is full of T?

    解答:a teapot (裝的都是Tea)

    3. What season is the most dangerous one

    解答:Autumn (= FALL 跌倒).

    4.I begin with "s" and end with "s". But I am not shorts for you to wear.Instead,I am the longest words.what am I?

    解答:sentences (一大堆字就是句子囉)

    5.What part of a watch was used before by someone else?

    解答:The second hand (秒針、同時也是二手貨)

    6.What keeps your teeth together?

    解答:tongue (念teeth時,上下牙齒會咬著舌頭)

    7.What day do chickens hate most?

    解答:friday (Fry-day,哈,個人也很喜歡Fry chicken)

    8.What kind of key can't open locks but kicks?

    解答:Donkey (Don-key可不會開鎖啊…它只會kick)

    9.Where does a ghost go swimming?

    解答:Dead sea

    11.Give me wood,and I will live.Give me water,and I will die.What am I?

    解答:Fire

    12.What is more useful when it is broken?

    解答:An egg

    13.When you look at the mirror,what letter do you see?

    14.What letter will make "EARS" cry?

    解答:T (T-ears)

    15.What letter will change the color of "INK"?

    解答:p (P-ink)

    16.What room has no walls,no doors,no floors,and no windows?

    解答:Mushroom (Mush-room)

    17.What kind of dog has no tail

    解答:Hot dog

    18.what shoes made out of banana skin?

    解答:Slipper (拖鞋, slip 滑跤)

    19.Take off my skin-I don't cry,but you do!Who am I?

    解答:Onion

    20.What anlmals becomes bigger when you chop off its head?

    解答:Fox (ox是閹掉的牛)

    2007-09-23 15:06:45 補充:

    1.If I lose an eye,I will have nothing left but a nose.What am I?

    解答:noise (少了個"i"就是nose囉)

  • 1 0 年前

    1.

    2.teapot

    3.fell

    4.

    5.its name

    6.

    7. Friday: Fryday

    8. donkey

    9.

    10.

    11.Fire

    12. record

    13.

    14.T

    15.P

    16.

    17.

    18.

    19.

    20.

    再想想

    參考資料: me
  • 1 0 年前

    3. fall

    7. Friday: (Fry)day

    8. donkey 驢子

    11. fire

    12. record-記錄

    14. T

    15. P

    我會再想一想

    參考資料:
  • 1 0 年前

    我只想到一些

    3.Fall(嗎?)

    5.its name

    11.Fire

    14.T

    15.P

    參考資料: me
還有問題?馬上發問,尋求解答。