黃渝鴻 發問時間: 社會與文化語言 · 1 0 年前

請問<我不想再在意你>英文怎麼拼

請問<我不想再在意你>英文怎麼拼

還有< 是否該再回復原本的我>

英文不太強 又不想去自己想

請英文高手幫我吧~~!!

5 個解答

評分
  • 景鈞
    Lv 4
    1 0 年前
    最佳解答

I don't want to care about you anymore.

I don't know if I should go back to the original "me."

又是含蓄的中國人,通常都不寫出主詞,

但是翻成英文是需要主詞的喔~ ^^

所以翻出來意思是:

我不知道是否我該回復成原本的我。

參考資料: me
  • 1 0 年前

I won't care about what you will be/do.

Should I turn back to the one who I was?

• 1 0 年前

我不想再在意你

I could careless about you anymore.

是否該再回復原本的我

Should I be my old self again?

參考資料: 在美國留學的我
  • 1 0 年前

<我不想再在意你>

I don't want to care about you anymore.

< 是否該再回復原本的我>

Should I return to that original me?

參考資料: me
  • 您覺得這個回答如何?您可以登入為回答投票。
  • ?
    Lv 6
    1 0 年前

<我不想再在意你>

I do not care about you anymore!

< 是否該再回復原本的我>

Should I trun back to be the one who I am?

參考資料: 自己
還有問題?馬上發問,尋求解答。