匿名使用者
匿名使用者 發問時間: 社會與文化語言 · 1 0 年前

幫我看一下文法對不對

Today is my graduation cerremony. I am very happy because my family come to here.

哪些需要改的?

Thank you

今天是畢業典禮,我的家人要來參加我的畢業典禮,我很高興。

已更新項目:

今天是畢業典禮,我很高興,因為我的家人要來參加我的畢業典禮

搞到最後英文和中文的講法結構都亂掉啦

3 個解答

評分
  • 1 0 年前
    最佳解答

Today is my graduation ceremony.I am very happy because my family will come here.

典禮這個字你拼錯了,應該是ceremony才對,家人要來參加,所以說尚未參加,用未來式will比較合適,另外here是副詞,前面並不需要加介係詞 to,直接說come here就可以了。

參考資料: 近十年的英文經驗
  • 1 0 年前

I’m glad, because my family will show up for my graduation ceremony.

2008-07-12 17:29:50 補充:

以上是我用你的中文重翻的

你的句子時態有點問題,不過大致語意都有翻出來

Today is my graduation cerremony. I am very happy because my family will come here.

參考資料: me@@
  • 1 0 年前

今天是畢業典禮,我的家人要來參加我的畢業典禮,我很高興。

Today is a graduation ceremony, my family want to attend my graduation ceremony, and I am very happy.

今天是畢業典禮,我很高興,因為我的家人要來參加我的畢業典禮。

Today is a graduation ceremony and I am very happy, because my family want to attend my graduation ceremony.

以上供你參考!

還有問題?馬上發問,尋求解答。