請幫忙我幾題英文

Is America's gang problem getting worse? The Justice Department says there

are now 30,000 gangs with more than 800,000 members. The National Youth

Gang Centre (NYGC), which 【10. (A)says (B)hands over (C)conducts (D)controls】 an annual survey that is 【11. (A)funded (B)fussed (C)fanned (D)found】

by the Justice Department, gives lower ones. It 【12. (A)conducts (B)includes (C)conceives (D)concedes】 that every town of

250,000 people now has a gang problem, but it thinks the tide has turned: the

number of rural counties and small cities reporting gang activity dropped

considerably between 1996 and 2002.

Despite the lack of evidence that mobile phones can cause explosions, bans

remain 【13. (A)out of bound (B)in place (C)out of hand (D)in life】 around the world, though the rules vary widely. Warning

signs abound in Britain, America, Canada and Australia. The city of São Paulo,

in Brazil, 【14. (A)introduced (B)integrated (C)violated (D)exported】 a ban last year. And, earlier this month, a member of

Connecticut's senate 【15. (A)produced (B)claimed (C)provided (D)proposed】 making the use of mobile phones in gas

stations in that state punishable by a $250 【16. (A)fine (B)bonus (C)salary (D)budget】 .

It is an old chestnut—a car that drives itself—but General Motors, the world's

largest car manufacturer, has become the latest company to 【17. (A)require (B)crash (C)acquire (D)claim】to be

building one. The car uses 【18. (A)outdated (B)updated (C)uploaded (D)downloaded】 technology combined with several

【19. (A)existing (B)dying (C)soothing (D)staggering】 innovations and, according to the manufacturer, could be in

production by 2008. But, while the technology takes some of the boring bits out

of driving, it 【20. (A)lives up to (B)falls right into (C)remains as (D)falls far short of

】 an automatic taxi service and, anyway, various legal,

technical and social barriers to its introduction remain.

3 個解答

評分
  • 匿名使用者
    1 0 年前
    最佳解答

    10. C

    11. A

    12. D

    13. B

    14. A

    15. D

    16. A

    17. D

    18. B

    19. C

    20. C

    就這樣子吧, 有問題再來討論

    • 登入以對解答發表意見
  • 1 0 年前

    just a thought, 19 could be (a)

    • 登入以對解答發表意見
  • 1 0 年前

    嚇我一跳

    想說這種問題應該一堆人回答

    怎麼一個都沒有?

    仔細看原來才5點

    這麼多問題

    題目又密密麻麻的

    XD

    • 登入以對解答發表意見
還有問題?馬上發問,尋求解答。