匿名使用者
匿名使用者 發問時間: 社會與文化語言 · 1 0 年前

有幾題英文選擇題,對正解有疑惑,請幫幫我

1. The police _______ on the track of the murderer. (A) is (B) are being (D) be

2. There_____ in my house. (A) are a few hrnitures (B) are a little hrniture (C)

are much hrniture (D) is a lot of furniture

3. A11 my family______ well. (A)is (B) are (C) have (D) has

4. I was born on a_____ of_____ , a nice_____ day. (A)Friday, March, Spring (B)

fiiday, march, spring (C) Friday, March, spring (D) Friday, march, spring

5. I ate six______ of bread for breakfast. (A) loaves (B) bags (C) slices (D) pieces

6. There are six______ in the number 198,700,504,000. (A)O (B) 0s (C) 0's (D)

os '

7. That man was taken to be______ . (A) he (B) him (C) his (D) it

8. For Tom and______ to graduate next year will be impossible if we don't start

studying harder now. (A)I (B)me (C) my (D) mine

9. Father dislikes______ staying up too late. (A) I (B) my (C) me (D) mine

10. Look at______ in the mirror; you are in a mess! (A) you (B) your (C) yours

(D) yourself

11. He makes mistakes, and______ often. (A) this (B) that (C) one (D) it

12. Some students speak English;______ speak French. (A) the other (B) other (C)

others (D) the others

13. If she is a fool, you are______ . (A) other (B) the other (C) another (D) the

another

14. "Henry has a typewriter." "I wonder when he______ it." (A) get (B) gets (C) got

(D) has gotten

15. Those students who visited you yesterday______ from Hong Kong. (A) is (B) are

(C)has been (D) have been'

已更新項目:

我的答案是ADCCC BDABC DAACD

2 個解答

評分
  • 1 0 年前
    最佳解答

    1. The police _______ on the track of the murderer. (A) is (B) are being (D) be

    Ans. (B)

    The police是複數名詞.

    2. There_____ in my house. (A) are a few hrnitures (B) are a little hrniture (C)are much hrniture (D) is a lot of furniture

    Ans. (D)

    furniture是不可數名詞, 配is.

    3. A11 my family______ well. (A)is (B) are (C) have (D) has

    Ans. (B)

    family表家庭成員時是複數.

    4. I was born on a_____ of_____ , a nice_____ day. (A)Friday, March, Spring (B)fiiday, march, spring (C) Friday, March, spring (D) Friday, march, spring

    Ans. (C)

    星期與月份要大寫, 季節小寫.

    5. I ate six______ of bread for breakfast. (A) loaves (B) bags (C) slices (D) pieces

    Ans. (C)

    6片麵包較合理.

    6. There are six______ in the number 198,700,504,000. (A)O (B) 0s (C) 0's (D)os '

    Ans. (C)

    符號或數目字的複數要加 's

    7. That man was taken to be______ . (A) he (B) him (C) his (D) it

    Ans. (B)

    "That man" 是受詞(被動語態), 所以對應的代名詞要用受格him.

    8. For Tom and______ to graduate next year will be impossible if we don't start studying harder now. (A)I (B)me (C) my (D) mine

    Ans. (B)

    For的受詞.

    9. Father dislikes______ staying up too late. (A) I (B) my (C) me (D) mine

    Ans. (B)

    staying是動名詞, 前面要用所有格.

    不可填me, 因為老爸不喜歡的是我的動作, 不是我.

    10. Look at______ in the mirror; you are in a mess! (A) you (B) your (C) yours (D) yourself

    Ans. (A)

    鏡子裡是影像you, 而你自己(yourself)不會跑到鏡子裡去.

    11. He makes mistakes, and______ often. (A) this (B) that (C) one (D) it

    Ans. (B)

    that often = so often

    12. Some students speak English;______ speak French. (A) the other (B) other (C)others (D) the others

    Ans. (D)

    others是別人, the others才是其餘的人.

    13. If she is a fool, you are______ . (A) other (B) the other (C) another (D) the another

    Ans. (C)

    另一個another.

    不可填the other, 因為兩人才用the other, 但題目沒說總共兩人.

    14. "Henry has a typewriter." "I wonder when he______ it." (A) get (B) gets (C) got (D) has gotten

    Ans. (C)

    得到時必然是過去的時間點.

    15. Those students who visited you yesterday______ from Hong Kong. (A) is (B) are (C)has been (D) have been'

    Ans. (B)

    不變的事實用現在式.

    參考資料: 自己
    • 登入以對解答發表意見
  • Kieve
    Lv 6
    1 0 年前

    請把你對正解的疑惑提出來好嗎?文不對題喔~~~

    • 登入以對解答發表意見
還有問題?馬上發問,尋求解答。