Yahoo奇摩知識+ 將於 2021 年 5 月 4 日 (美國東部時間) 終止服務。自 2021 年 4 月 20 日 (美國東部時間) 起,Yahoo奇摩知識+ 網站將會轉為唯讀模式。其他 Yahoo奇摩產品與服務或您的 Yahoo奇摩帳號都不會受影響。如需關於 Yahoo奇摩知識+ 停止服務以及下載您個人資料的資訊,請參閱說明網頁。

匿名使用者
匿名使用者 發問時間: 社會與文化語言 · 1 0 年前

不會的英文題目,請會的人幫忙

以下是我不太會ㄉ題目練習,請幫個忙

1.My family is a big one. What about ___?

(A). you (B). your (C). mine (D). yours.

2.It ___ to Jenny that tomorrow is her husband's birthday, so she has decided to buy him a gold watch.

(A). happened (B). occurred (C). struck (D). took place

3.It ___ last night because the road is wet.

(A). would rain (B). would have rained (C). must have rained (D). can have rained

4.Smoking damages your heart, which is the most important ___ in your body.

(A). model (B). supply (C). tunnel (D). organ

5.Mary doesn't like the dress her boyfriend bought her because she thinks it's a bit out of ___.

(A). attention (B). mention (C). fashion (D). season

6.Peter was very angry when he learned that his son had spent all his free time ___ video games.

(A). to play (B). with playing (C). for playing (D). playing

7.You're getting fatter, so you need to go ___ a diet.

(A). on (B). in (C). with (D). up

8.It's been a long time ___ I last saw you, but you still look as beautiful as ever.

(A). before (B). after (C). since (D). though

9.I ___ here since ten years ago, so I'm quite familiar with this place.

(A). live (B). had lived (C). have lived (D). have living

10.Mary is ____ heavier than she was just three months ago, so she has decided to go on a diet.

(A). far (B). very (C). so (D). more

請幫個忙 , 謝謝

3 個解答

評分
  • 1 0 年前
    最佳解答

    1.My family is a big one. What about (D). yours.?

    (A). you (B). your (C). mine

    2.It C). struck突然想起來 to Jenny that tomorrow is her husband's birthday, so she has decided to buy him a gold watch.

    (A). happened (B). occurred ((D). took place

    3.It (B).would have rained last night because the road is wet.

    (A). would rain (C). must have rained (D). can have rained

    4.Smoking damages your heart, which is the most important D). organ器官___ in your body.

    (A). model (B). supply (C). tunnel (

    5.Mary doesn't like the dress her boyfriend bought her because she thinks it's a bit out of (C). fashion _退流行__.

    (A). attention (B). mention (D). season

    6.Peter was very angry when he learned that his son had spent all his free time (D). playing(在spend後面要用動名詞)___ video games.

    (A). to play (B). with playing (C). for playing

    7.You're getting fatter, so you need to go _A). on__ a diet.

    ( (B). in (C). with (D). up

    8.It's been a long time _(C). since __ I last saw you, but you still look as beautiful as ever.

    (A). before (B). after (D). though

    9.I _ (D). have living__ here since ten years ago, so I'm quite familiar with this place.

    (A). live (B). had lived (C). have lived

    10.Mary is _(A). far___ heavier than she was just three months ago, so she has decided to go on a diet.

    (B). very (C). so (D). more

    2008-11-04 15:29:01 補充:

    2&5我確定自己是對的....

    2008-11-04 15:29:33 補充:

    我是說...跟回答者001比的話!

    呼~~~

    參考資料: 自己...
  • 1 0 年前

    第三題是 C

    第九題是 C

  • 1 0 年前

    1. D

    2. A

    3. C

    4. D

    5. D

    6. D

    7. A

    8. C

    9. A

    10. A

    希望答案都正確有幫到你!

    參考資料: 自己
還有問題?馬上發問,尋求解答。