? 發問時間: 社會與文化語言 · 1 0 年前

英文翻譯,文法單字要正確喔!!

文法跟單字都不用太難,一般人看得懂就可以了!!

以下是我要的內容:

今天我要介紹我的收藏品。

是兩年前我收集的磁鐵。

總共有36個上面是多啦A夢的圖案。

每一個磁鐵都代表著不同的國家。

多啦A夢是我最喜歡的卡通!

在這麼多的國家中,我最想去德國。

因為那裡有許多歷史悠久和漂亮的城堡。

以後如果有機會,我也要去環遊世界!

謝謝~~

2 個解答

評分
  • 1 0 年前
    最佳解答

I would like to introduce my collection today.

是兩年前我收集的磁鐵。

These are the magnets that I collected 2 years ago.

There are 36 with Doraemon's picture on them.

Each magnet represents a different country.

Doraemon is my favorite cartoon!

Of all the countries, Germany is that one that I would love to visit the most.

Because of the many historical and magnificent castles.

If there is a chance in the future, I would also want to travel around the world!

參考資料: =]
  • 新屏
    Lv 4
    1 0 年前

Today I like to introduce my collection.

是兩年前我收集的磁鐵

I collect magnet two years ago.

There are 36 magnet have Doraemon's picture.

Every magnet shows different countries.

Doraemon is my favorite cartoon.

I'd like to go to Germany.

There are many venerability and beatiful castles.

If I have chance, I'd like to go around the world.

參考資料: Myself
還有問題?馬上發問,尋求解答。