Sharon 發問時間: 社會與文化語言 · 1 0 年前

請問這篇英文閱讀測驗的答案?

When Andrew bought the train ticket in South Station, Boston, he put his bag down by the main ticket office for a minute. After he finished buying the ticket, he couldn’t find his bag. He reported the stolen bag to the police. This stolen bag was a gray canvas duffel bag with a wide shoulder strap, about the size of a small carry-on suitcase. Andrew put his clothes, address book, planner and sunglasses in the bag. His sunglasses cost him over $200 and were rather valuable. The police promised to call him if they found his bag.

66. Where were Andrew when his bag was stolen?

A) in North StationB) by the main ticket officeC) on the train

67. Which of the following is NOT the characteristics of the stolen bag?

A) It’s gray.B) It has a wide shoulder strap.C) It’s made of leather.

68. How big is the bag?

A) about the size of a carry-on

suitcaseB) about the size of a walletC) about the size of a car

69. What’s NOT in the bag?

A) his clothesB) his credit cardC) his sunglasses

70. Was there anything valuable in the bag?

A) his plannerB) his sunglassesC) his books

2 個解答

評分
  • 1 0 年前
    最佳解答

    閱讀測驗算是不難的測驗實力的項目,只要有用心看過文章,答案通常就在文章裏頭:

    66. Where were Andrew when his bag was stolen?

    答案:B) by the main ticket

    文章中:he put his bag down「by the main ticket offic」 for a minute. After he finished buying the ticket, he couldn't find his bag.

    67. Which of the following is NOT the characteristics of the stolen bag?

    答案:C) It’s made of leather.

    文章中:This stolen bag was a「gray」 canvas duffel bag with a「wide shoulder strap」, about the size of a small carry-on suitcase.

    68. How big is the bag?

    答案:A) about the size of a carry-on suitcase

    文章中:This stolen bag was a gray canvas duffel bag with a wide shoulder strap, 「about the size of a small carry-on suitcase」.

    69. What’s NOT in the bag?

    答案:B) his credit card

    文章中:Andrew put his「clothes」, address book, planner and「sunglasses」 in the bag.

    70. Was there anything valuable in the bag?

    答案:B) his sunglasses

    文章中:「His sunglasses」cost him over $200 and were rather valuable.

    參考資料: 一比一
  • 1 0 年前

    66.B

    67.C

    68.A

    69.B

    70.B

    參考資料: none...
還有問題?馬上發問,尋求解答。