Syuan 發問時間: 社會與文化語言 · 1 0 年前

英文任意提出這八個 問句和解答

從這篇報導中任意提出這八個 問句和解答

要用這八個提出問句

Where When Who Which Why How What

第八個是回答裡面要有yes/no就可以

拜託各位大大了

KMT lawmaker Qiu Yi is taking on Taipei District Court judge Zhou Zhan-chun

by filing a complaint against him in the Control Yuan for negligence of

duties.

Zhou, the presiding judge in former President Chen Shui-bian's custody trial,

has twice ruled to release Chen without bail, while prosecutors strongly

argued that Chen should remain in custody for fear of his colluding with or

threatening other defendants or witnesses.

Qiu Yi says that Zhou quoted protecting human rights as one of the reasons to

set Chen free, however, the same principle was not on Zhou's mind in all

other cases that he presided over during the past three years.

Qiu used court data to show that Zhou only granted approval to two out of the

37 custody cases where prosecutors asked that the defendant be released on

bail.

For all the other 35 cases, Zhou insisted that the defendants stay in the

detention center.

Qiu says this means Zhou extended a special favor to Chen, which has violated

the rules of fairness and equality in judicial proceedings.

1 個解答

評分
  • JAMES
    Lv 6
    1 0 年前
    最佳解答

    1.Where

    Where does Chou serve?

    Ans: He serves in Taipei District Court.

    2. When

    When is Qiu Yi taking on Zhou Zhan-Chun?

    Ans: He is taking on Zhou after Chen was set free.

    3.Who

    Who is taking on Taipei District Court judge Zhou Zhan-chun ?

    Ans: Qiu yi is the person.

    4.Which

    Which right did Zhou quote?

    Ans: human right.

    5.Why

    Why prosecutors strongly argued that Chen should remain in custody?

    Ans: for fear of his colluding with or threatening other defendants or witnesses.

    6.How

    How many custody cases does Chen facing?

    Ans: 37 cases.

    7.What

    What is Zhou Zhan-Chun?

    Ans: He is a judge.

    8. Is it true, for all the other 35 cases, Zhou insisted that the defendants stay in the detention center?

    Ans: Yes It is.

還有問題?馬上發問,尋求解答。