promotion image of download ymail app
Promoted
Syuan 發問時間: 社會與文化語言 · 1 0 年前

從這篇報導中任意提出這八個 問句和解答

從這篇報導中任意提出這八個 問句和解答

要用這八個提出問句

Where When Who Which Why How What

第八個是回答裡面要有yes/no就可以

拜託各位大大了

One-tenth of Taiwanese businesses intend to downsize personnel to cut costs

with the global economic downturn.

A recent survey done by 104 Job Bank shows that 80 percent of local

businesses have suffered losses due to the crisis, with their revenues

having decreased by an average of 20 percent.

As a result, 10 percent of businesses say they will need to lay off workers.

On the criteria in deciding which workers should be dismissed, 75 percent of

businesses said they will target those who have performed unsatisfactorily,

while 52 percent mentioned those having a bad work attitude.

Meanwhile, in light of the increasing difficulty in searching for a job, 83

percent of job-seekers surveyed said they were looking for part-time

opportunities to earn a living.

1 個解答

評分
  • JAMES
    Lv 6
    1 0 年前
    最佳解答

    1.Where

    Where does the economic downturn happen?

    ANS: It is a globe crisis.

    ANS:

    2. When

    When economic downturn happened how many % by an average of revenues having decreased?

    ANS: average of 20%.

    3. Who

    Who are targeted to dismiss by the businesses?

    ANS: Those who have performed unsatifactorily.

    4. Which

    Which company has done the survey?

    ANS: 104 Job Bank company has done it.

    5. Why

    Why doTaiwanese businesses intend to downsize personnel ?

    ANS: they have suffered losses due to the crisis, with their revenues

    having decreased by an average of 20 percent.

    6. How

    How many Taiwanese businesses intend to downsize personnel to cut costs with the global economic downturn?

    ANS: one tenth of them.

    7. What

    What do Taiwanese businesses do to fight against the global economic downturn?

    ANS: they intend to downsize personnel.

    8. yes/no

    Is it true that 10 percent of businesses say they will need to lay off workers.

    ANS: yes it is.

    • Commenter avatar登入以對解答發表意見
還有問題?馬上發問,尋求解答。