薔薇 發問時間: 社會與文化語言 · 1 0 年前

請問,這句子翻成英文,有沒有錯誤呢? 謝謝

請問,這句子翻成英文,有沒有錯誤呢? 謝謝

海倫凱勒小時候,生了一場大病,失去了看、聽和說話的能力。她的奮鬥故事,感動了非常多人。

Helen Keller had an illness which caused her to become blind, deaf and mute. Her strived story has moved many people.

4 個解答

評分
  • 1 0 年前
    最佳解答

小花意見正確

又strive為Vi

如strive to,strive for

誠改供參

Helen Keller had an illness which caused her incapable of seeing,hearing and speaking. Her story strived to live is a very touching story to many people.

參考資料: me
  • 1 0 年前

blind visually impaired

deaf hearing impaired

mute speaking impaired

這樣子比較禮貌,因為左邊的字彙有點冒犯的意思

參考資料: 英文課本及自我
  • 1 0 年前

caused her to become blind, deaf and mute

這邊可以翻成

導致她失去了看、聽和說話的能力

• 1 0 年前

☆恩沒有錯誤看來你英文不錯喔!

還有問題?馬上發問,尋求解答。