兔小毛 發問時間: 社會與文化語言 · 1 0 年前

請告訴我這段英文的中文意思好嗎?(20點)

One more enlightenment I had was solving the global warming problem. Instead of homing in on green energy which I think is too late. We still have time to implement global one child policy. I think after one child, people should be reversibly sterilized just in case. This way the world could go on. Maybe the human species in its present form does not have the will to fix such problem. We may create a new ice age and only a few strong will survive. The new human species will emerge as stronger, smarter species. ( North pole is definitely disappearing fast. it was one of our alumnus who discovered the north pole.)

I hope my logic makes sense to you. They just finally came to me. I have not had the time or the means to test my theories. But my gut feeling tells me that I am on the right path of thinking. Hope all of you are doing well.

2 個解答

評分
  • 1 0 年前
    最佳解答

還有我的啟示是解決全球變暖問題。不是歸在綠色能源,我認為為時已晚。我們仍然有時間來執行全球一個孩子的政策。我認為一個孩子後,人們應可逆性消毒,以防萬一。這樣,世界就會繼續下去。也許人類目前的形式沒有將解決這類問題。我們可能會創建一個新的冰河時代,只有少數強大的才能生存下來。新的人類物種將成為更強大,更聰明的物種。 (北極絕對是消失快。這是我們的校友誰發現了北極點。 )

2009-05-02 00:40:59 補充:

我希望我的邏輯是合理的你。他們只是終於我。

我還沒有時間或手段來測試我的理論。但我感覺

告訴我,我走在正確的道路的思想。希望大家都做得很好。

2009-05-02 00:41:56 補充:

前面的補充是第2段地.希望能幫上你

• 1 0 年前

我有的一個啟示还解決全球性变暖問題。 而不是瞄準我認為的綠色能量太晚。 我們仍然有时间實施全球性一項儿童政策。 我在一個孩子,人们以後認為應該以防萬一可逆消毒。 这样世界能继续。 可能人的種類以它的當前形式沒有解决的意志這樣問題。 我們也许創造新的冰川时期,并且一些只強將生存。 新的人的種類將湧現作为更強,更加聰明的種類。 (北极快速地确实消失。 它是發現北极。)的我们的一名校友 我希望我的邏輯有道理对您。 他們最後來了到我。 我沒有时候或手段測試我的理論。 但是我的肠感告诉我我是在正確的道路認為。 希望你們大家很好做着。

還有問題?馬上發問,尋求解答。