promotion image of download ymail app
Promoted
邪龍妹妹 發問時間: 社會與文化語言 · 1 0 年前

請幫我看這幾句英文的意思還有如何回答

請幫我看這幾句英文的意思還有如何回答

1.Have you had any pleasant experiences staying in a hotel?

2.Describe the accommodations in a hotel.

3.What do customers sometimes steal from their hotel rooms?

4.What manners should we observe when we are staying in hotel?

5.Can you describe a room where you've stayed?

6How's the weather today?And what's the temperature?

7.What's your favorite season?Why?

8.How do people walk in the rain and keep from grtting wet?

9.What's the highest recorded temperature we've ever had in Taiwan in summer?

10'What flowers or blossoms bloom in winter?

3 個解答

評分
  • 1 0 年前
    最佳解答

    1.Have you had any pleasant experiences staying in a hotel?

    你曾經有任何待在飯店裡愉快的經驗嗎??

    Answer: Yes, several years ago, I’ve stayed in a hot spring hotel. They prepared some fruits in room and some roses in hot spring pool. Wow! I felt it was very nice and romantic. I still put this memory in my mind.

    2.Describe the accommodations in a hotel.

    敘述飯店內提供給客人的便利設施。

    Answer: A conference room, KTV, Gymnasium, Restaurant, Massage, Swimming Pool…etc.

    3.What do customers sometimes steal from their hotel rooms?

    顧客有時會從他們住的飯店裡偷什麼東西呢?

    Answer: I got this information from TV news. Most of thief should like stealing the remote control and bath towel.

    4.What manners should we observe when we are staying in hotel?

    當我們住在飯店時,我們應該如何遵守飯店裡的規定呢?

    Answer: We should follow their rules. Think about the request. Something you can do and something you can’t. Like just enjoy their equipment and don’t destroy them.

    5.Can you describe a room where you've stayed?

    你可以描述你曾住過的房間嗎?

    Answer: I’ve stayed in a double room. Double room usually has two small beds.

    6How's the weather today?And what's the temperature?

    今天的天氣如何? 並且氣溫是多少呢?

    Answer: Today is sunny day. I feel nice and comfortable. I think the temperature should be between 25~28。C.

    7.What's your favorite season?Why?

    你最愛的季節是什麼呢? 為什麼?

    Answer: Winter is my favorite season. Because of in Taiwan in summer your body will feel humid and clammy.

    8.How do people walk in the rain and keep from grtting wet?

    該如何走在雨中並且不會淋濕呢?

    Answer: You should take a big umbrella when you walk in the rain.

    9.What's the highest recorded temperature we've ever had in Taiwan in summer?

    在台灣的夏天裡,我們曾經有過最高的溫度紀錄是幾度呢?

    Answer: The highest temperature in Taiwan in last summer should be between 37。C~39。C

    10'What flowers or blossoms bloom in winter?

    什麼種類的花或者花季盛開的季節在冬天呢?

    Answer: The cherry blossoms are always in full bloom in winter.

    希望可以幫助到你~

    參考資料: myself
    • Commenter avatar登入以對解答發表意見
  • 匿名使用者
    6 年前

    到下面的網址看看吧

    ▶▶http://*****

    • Commenter avatar登入以對解答發表意見
  • jason
    Lv 5
    1 0 年前

    .Have you had any pleasant experiences staying in a hotel?

    你是否有過投宿飯店的愉快經驗?

    Describe the accommodations in a hotel

    請描述該飯店的設施

    3.What do customers sometimes steal from their hotel rooms?

    顧客偶爾會自飯店內私自帶走的物品有哪些?

    4.What manners should we observe when we are staying in hotel?

    投宿飯店時應觀察的行為有哪些?

    5.Can you describe a room where you've stayed?

    你能描述你投宿飯店的房間設施嗎?

    6How's the weather today?And what's the temperature?

    今天天氣如何 ?溫度是幾度 ?

    7.What's your favorite season?Why?

    你最喜歡的季節是哪一個?爲什麼?

    8.How do people walk in the rain and keep from grtting wet?

    人們如何在雨中走路同時避免弄得濕搭搭?

    9.What's the highest recorded temperature we've ever had in Taiwan in summer?

    夏天的台灣溫度最高紀錄有幾度 ?

    10'What flowers or blossoms bloom in winter?

    (台灣)冬天有哪些花卉是盛開期?

    • Commenter avatar登入以對解答發表意見
還有問題?馬上發問,尋求解答。