羽原桔宇 發問時間: 社會與文化語言 · 1 0 年前

幫我把英文翻譯成中文

Later that afternoon,I went shopping in khan el-khlili. As I stepped into this ancient market, I breathed in the rich smell of perfume. The sounds of bells and sellers shouting to attract my attention met my ears. Shop after shop of colorful ceramics and cloth, bright brass items,and souvenirs delighted my eyes. I touched strange and wonderful things as I walked through the market and eventually bought a box of exotic spices to take home.

4 個解答

評分
  • 小麥
    Lv 7
    1 0 年前
    最佳解答

Later that afternoon,I went shopping in khan el-khlili.

那天下午稍晚的時候,我去 Khan El-Khlili(埃及的一個市場地名)市場逛街。

As I stepped into this ancient market, I breathed in the rich smell of perfume.

當我一踏進這個古董市場時,我聞到了濃烈的香水味。

The sounds of bells and sellers shouting to attract my attention met my ears.

小販以叫賣聲及鈴聲來吸引我的聽覺和目光。

Shop after shop of colorful ceramics and cloth, bright brass items,and souvenirs delighted my eyes.

一間又一間五言六色的陶器和布料商店、發亮的銅器和紀念品滿足了我的目光。

I touched strange and wonderful things as I walked through the market and eventually bought a box of exotic spices to take home.

逛市場時我觸摸了許多陌生又奇特的物品,最後我買了一盒奇特香料帶回家。

2009-06-16 18:04:07 補充:

更正:五"顏"六色

參考資料: My brain
  • 1 0 年前

午後我到 khan el-khlili 去購物, 當我一踏進這座古老的市場, 鼻子立刻吸進濃郁的香氣. 耳朵聽到鈴聲交雜小販的叫賣聲引起了我的注意 , 一間接著一間的店舖, 販賣著色彩濱紛的瓷器, 服裝, 發亮的銅器, 還有令人喜愛的紀念品. 當我穿越這座市場的時候, 我接觸到很多新奇美妙的東西, 最後我買了一盒異國香料帶回家.

• 1 0 年前

今天晚些時候,我去購物在khan elkhlili。 當我跨步入這個古老市場,我在香水的富有的氣味呼吸了。 響鈴的呼喊聲音和的賣主受到我的注意遇見了我的耳朵。 在五顏六色的陶瓷以後商店購物,並且布料、明亮的黃銅項目和紀念品使我的眼睛高興。 當我通过市場走了和最終買了一箱異乎尋常的香料對實得工資,我接觸了奇怪和美妙的事。

參考資料: 奇摩翻譯
  • 1 0 年前

今天晚些時候,我去購物在khan elkhlili。 當我跨步入這個古老市場,我在香水的富有的氣味呼吸了。 響鈴的呼喊聲音和的賣主受到我的注意遇見了我的耳朵。 在五顏六色的陶瓷以後商店購物,並且布料、明亮的黃銅項目和紀念品使我的眼睛高興。 當我通過市場走了和最終買了一箱異乎尋常的香料對實得工資,我接觸了奇怪和美妙的事。

參考資料: 參考看看不
還有問題?馬上發問,尋求解答。