匿名使用者
匿名使用者 發問時間: 社會與文化語言 · 1 0 年前

幫我翻譯成中文 感恩 10點唷

The pledge wants you to love me

If you also heard

已更新項目:

請翻譯清楚點))" 謝謝了"

2 個已更新項目:

順便幫我翻譯成英文 ))"

想給你承諾))" 卻無法說出口

因為你離不開他身邊))"

或許你也不會難過))"

因為我們只屬於朋友

有一個曾經深愛你的人__是我

4 個解答

評分
  • 1 0 年前
    最佳解答

The pledge wants you to love me

我乞求你來愛我~

若是你聽的見~

想給你承諾))" 卻無法說出口

I want to give you my promise,

but I can not speak it out of my tongue.

因為你離不開他身邊))"

Because you can live without him.

或許你也不會難過))"

Maybe you will not be sad.

因為我們只屬於朋友

Because we are just friends.

或是~you see me as your friend.

你只把我當朋友看待。

有一個曾經深愛你的人__是我

I am the person who once loved you so much.

或是

There was a person who once loved you so much; it's me.

希望有幫到你阿^^

2009-07-02 00:00:14 補充:

因為你離不開他身邊

Because you can not live without him.

忘了否定~抱歉

• 1 0 年前

只請求要你來愛我

如果你也聽到的話

• 那下一句呢))" ?

• 1 0 年前

承諾要您愛我 如果您也聽見了

還有問題?馬上發問,尋求解答。