葉小毛 發問時間: 社會與文化語言 · 1 0 年前

97二專 1~15題

1.I order a ╴ at the fast food restaurant.

(A)desk (B)cheeseburger (C)jacket (D)motorcycle

2.I have five ╴ living next to me.

(A)neighbors (B)erasers (C)rulers (D)visitors

3.Mr. Martin is a ╴ in the toy company.

(A)writer (B)computer (C)store (D)sales representative

4.You can buy flowers and small trees in a ╴ .

(A)plant store (B)music store (C)book store (D)clothes store

5.Mother put the food and vegetables in the ╴ .

(A)closet (B)restaurant (C)refrigerator (D)factory

6.It is ╴ and very hot today.

(A)surprised (B)wonderfully (C)sunny (D)common

7.France is my ╴ country to visit.

(A)popular (B)favorite (C)helpful (D)common

8.You can by some stamps in a ╴ ?

(A)bakery (B)post office (C)coffee shop (D)mall

9.There are 300 ╴ in this company.

(A)employees (B)treasures (C)weights (D)roller coaster

10.The people that living long time ago are called ╴ people.

(A)instructors (B)ancient (C)sales (D)discovery

11.What kind of musical ╴ do you play?

(A)tool (B)instrument (C)thing (D)hitch

12.John is a ╴ . He works in a garage.

(A)mechanic (B)hairstylist (C)architect (D)dentist

13.You can use you computer to ╴ online.

(A)exercise (B)chat (C)sweep (D)punch

14.History and geography are my favorite ╴ .

(A)poeple (B)sports (C)subjects (D)recreation

15.She likes to swim and to ╴ her canoe on the river.

(A)swing (B)preserve (C)paddle (D)repair

3 個解答

評分
  • 1 0 年前
    最佳解答

    1.I order a ╴ at the fast food restaurant.

    (A)desk 書桌 (B)cheeseburger 起士漢堡(C)jacket 夾克 (D)motorcycle 摩托車

    fast food restaurant 速食餐廳

    答案是B

    2.I have five ╴ living next to me.

    (A)neighbors 鄰居 (B)erasers 橡皮擦 (C)rulers 尺 (D)visitors 訪客

    答案是A

    3.Mr. Martin is a ╴ in the toy company.

    (A)writer 作家 (B)computer 電腦 (C)store 商店 (D)sales representative 推銷員

    答案是D

    4.You can buy flowers and small trees in a ╴ .

    (A)plant store 花店 (B)music store 唱片行 (C)book store書店 (D)clothes store 衣服店

    答案是A

    5.Mother put the food and vegetables in the ╴ .

    (A)closet 衣櫥 (B)restaurant 餐廳 (C)refrigerator 冰箱 (D)factory 工廠

    答案是C

    6.It is ╴ and very hot today.

    (A)surprised (B)wonderfully (C)sunny (D)common

    答案是C

    7.France is my ╴ country to visit.

    (A)popular (B)favorite (C)helpful (D)common

    答案是B

    8.You can by some stamps in a ╴ ?

    (A)bakery 麵包店 (B)post office 郵局 (C)coffee shop 咖啡店 (D)mall 購物中心

    答案是B

    9.There are 300 ╴ in this company.

    (A)employees 員工 (B)treasures 寶藏 (C)weights 重量 (D)roller coaster 雲霄飛車

    答案是A

    10.The people that living long time ago are called ╴ people.

    (A)instructors 指導員 (B)ancient 古代的 (C)sales 拍賣 (D)discovery 發現

    答案是B

    11.What kind of musical ╴ do you play?

    (A)tool (B)instrument (C)thing (D)hitch

    musical instrument樂器

    答案是B

    12.John is a ╴ . He works in a garage.

    (A)mechanic 技師(B)hairstylist 美髮師 (C)architect 建築師 (D)dentist 牙醫

    答案是A

    13.You can use you computer to ╴ online.

    (A)exercise (B)chat (C)sweep (D)punch

    答案是B

    14.History and geography are my favorite ╴ .

    (A)poeple 人們 (B)sports 運動 (C)subjects 科目 (D)recreation 娛樂

    答案是C

    15.She likes to swim and to ╴ her canoe on the river.

    (A)swing 搖擺 (B)preserve 保存 (C)paddle 划槳 (D)repair 修理

    答案是C

    參考資料: 自己
  • 靖茹
    Lv 5
    1 0 年前

    (8) 題目 by(x) buy (O)

    (9) A

    (10) B

    (12)A

    其他小六小朋友都對

    * 單字是構成句子的最基本元素

    JR 加油 你可以的

  • 1 0 年前

    1.B 2.A 3.D 4.A 5.C 6.C 7.B 8.B 10.A 11.B 13.B 14.C

    15.C 剩下我不知道敬請見諒,我才6年級。

    參考資料:
還有問題?馬上發問,尋求解答。