匿名使用者
匿名使用者 發問時間: 社會與文化語言 · 1 0 年前

求助 英文 日記 翻譯

請幫我檢查文法或用字等等有沒有錯誤。。

我的英文很爛= ="

This is my first time try to write diary by English.

這是我第一次嘗試用英文寫日記

I have no clue.

完全沒有頭緒

I don’t know how to write.

不知道該怎麼寫

Can anybody tell me what to do?

有人可以告訴我嗎

My English is bad very much.

我英文超爛的

I thought it might not get the elementary English test.

我想可能都不到英檢初級吧

I set a plan by myself.

我替自己訂了一個計畫

I am going to leave Australia one year. I am working and studying English at the same time.

明年我要去澳洲打工渡假一年,一邊工作一邊學習英文

before that,I should strengthen my English in every way.

在那之前,我必須加強自己的英文,不論在任何方面

and I will study abroad designing in UK or Hollad the year after next. Raise me ability.

後年再去英國或荷蘭留學設計,充實自己的實力

UK is the industry and design country,Hollan is the cradle of new designer.I belive that my choose would not be wrong.

英國是工業設計王國,荷蘭是新銳設計師的搖籃,我相信我的選擇不會錯的。

寫完以後發現

怎麼每句都是I,I,I....

我想透過寫英文日記提升英文!!!

5 個解答

評分
  • 1 0 年前
    最佳解答

我只訂正你的錯誤句子:

這是我第一次嘗試用英文寫日記: This is the first time I've written my diary in English.

完全沒有頭緒

I have no clues at all. (or .. I don't know how to start or what to write.)

我英文超爛的

My English is very/really bad. (or ... My English sucks.)

我想可能都不到英檢初級吧

I think my English/it isn't even up to GEPT's elementary level.

我替自己訂了一個計畫

I've set/made a plan/goal for myself.

明年我要去澳洲打工渡假一年,一邊工作一邊學習英文

Next year, I'm going to spend a year in Australia working part-time and learning English at the same time.

在那之前,我必須加強自己的英文,不論在任何方面

Before that, I must improve my English in every possible way.

後年再去英國或荷蘭留學設計,充實自己的實力

After Australia, I'm going to either the UK or Holland to study designs, improve myself and learn new skills.

英國是工業設計王國,荷蘭是新銳設計師的搖籃,我相信我的選擇不會錯的。

The UK is the kingdom of industrial designs and Holland is the cradle of new cutting-age designers. I believe I've made the right decision.

• 5 年前

學任何語言不外乎就是要有恆心跟毅力

我覺得白天有工作的上班族特別適合線上學習英文

才不用下了班就急急忙忙趕著去補習班上課

光來回車程就省了1~2個小時,省下的時間可以多背好幾個單字

也可以輕鬆在家線上學英文,想學好英文的人這是一個很不錯的機會

用正確的方法一次把英文學起來!!

下面推薦的只要填表就可以免費試聽了喔

一、TutorABC 馬上體驗 http://adf.ly/sgm1i

二、English town 免費試聽 http://adf.ly/l9Q5V

二、Tutor4u空中美語免費試聽 http://adf.ly/sgksJ

• Ariel
    Lv 6
    1 0 年前

那位八成是在討好哈哈哈XD

發問者加油嘍!!

• 匿名使用者
    1 0 年前

什麼高手沒錯高手沒錯?

• 您覺得這個回答如何?您可以登入為回答投票。
  • 1 0 年前

沒錯 你這個高手沒錯 你這個高手沒錯 你這個高手沒錯 你這個高手沒錯 你這個高手

還有問題?馬上發問,尋求解答。