匿名使用者
匿名使用者 發問時間: 社會與文化語言 · 9 年前

急急急請求英文高手,幫我中翻英,謝謝~20點!只有2天發問期

請幫我把以下中文翻成英文,意思相近簡單好唸的句子,不要給我太難的單字,入選者我就會給他20點,謝謝!!!

你在照片哪裡?

嗯~我不是新娘,我也不是新娘旁邊的小孩,那小孩是我表妹,我在照片中間,穿著白色上衣和黑色吊帶裙,綁頭髮那位。那時我非常年輕大概只有17、18歲左右,照片是10年前左右拍的;順便一題,我媽媽站在照片的最右邊,人家說我們有母女臉,但是這張照片一點都看不出來;我爸爸因為有事忙碌,所以沒有一起拍照。

你跟新娘子是什麼關係?

嗯~那位新娘是我舅舅的老婆,也就是我的舅媽,在他們中間那位女孩不是他們的女兒,是我阿姨的女兒,現在已經是高中生了,時間過得真快,照片中的小孩子,現在都已經是少年了。而我舅媽也已經有兩個可愛的小孩。

2 個解答

評分
  • 9 年前
    最佳解答

你在照片哪裡?

Where are you in the photo?

嗯~我不是新娘,我也不是新娘旁邊的小孩,那小孩是我表妹,我在照片中間,穿著白色上衣和黑色吊帶裙,綁頭髮那位。那時我非常年輕大概只有17、18歲左右,照片是10年前左右拍的;順便一題,我媽媽站在照片的最右邊,人家說我們有母女臉,但是這張照片一點都看不出來;我爸爸因為有事忙碌,所以沒有一起拍照。

Well, I am neither the bride nor the child next to her. The child is my cousin. I am in the middle of the photo. The one wearing a white shirt, a black skirt and a pigtail(辮子)/ponytail(馬尾). I was very young then, about seventeen or eighteen years old. The photo was taken about ten years ago. By the way, my mother was standing at the right side of the photo. Many people say that we look alike, but not at all in this photo. My father was busy with something then, so he didn’t take the photo with us.

你跟新娘子是什麼關係?

What is your relationship to the bride?

嗯~那位新娘是我舅舅的老婆,也就是我的舅媽,在他們中間那位女孩不是他們的女兒,是我阿姨的女兒,現在已經是高中生了,時間過得真快,照片中的小孩子,現在都已經是少年了。而我舅媽也已經有兩個可愛的小孩。

Well, the bride is my uncle’s wife, that is, she’s my aunt. The girl between them isn’t their daughter but my another aunt’s. She’s a senior high school student now. Time really flies. The children in the photo are teenagers now. And my aunt also has two cute children.

2010-11-14 17:57:25 補充:

最後一句And my aunt also has two cute children already.

參考資料: 自己
  • 9 年前

你在照片哪裡? Where are you in the photo /

嗯~我不是新娘,我也不是新娘旁邊的小孩,Well, I am not the bride, nor the gril beside the bride. 那小孩是我表妹,That girl is my cousin. 我在照片中間,穿著白色上衣和黑色吊帶裙,綁頭髮那位。I am in the middle, wearing white shirt and black skirt and a hair band. 那時我非常年輕大概只有17、18歲左右 I was young then, about 17 or 18 year old,照片是10年前左右拍的 the ohoto was taken about 10 years ago.;順便一題,我媽媽站在照片的最右邊,人家說我們有母女臉,但是這張照片一點都看不出來;By the way, my mother was standing at the right side of the photo. Many people tell us that we have mother daughter face, that we look very much alike. However, it did not show in this photo. 我爸爸因為有事忙碌,所以沒有一起拍照。My father was busy with business, and not in this photo.

你跟新娘子是什麼關係? What is your relationship with the bride ?

嗯~那位新娘是我舅舅的老婆,The bride is the wife of my uncle. 也就是我的舅媽 So that makes her my aunt.,在他們中間那位女孩不是他們的女兒,是我阿姨的女兒 The girl between them is not their child, rather the daughter of another aunt of mine,現在已經是高中生了,時間過得真快,She is in high school now. How time flies .. 照片中的小孩子,現在都已經是少年了All the kids in the photos are now young ladies and gentlemen now。而我舅媽也已經有兩個可愛的小孩。 My aunt, the bride in the photo, also has 2 children now.

還有問題?馬上發問,尋求解答。