群皇 賴 發問時間: 教育與參考考試 · 10 年前

幫我回答英文選擇題謝謝^^

問題 1 10 分 儲存

1. When you told her you loved her, what was her _____?

a. emphasis b. response c. issue d. image

問題 2 10 分 儲存

1. I have been feeling a lot of _____ at work lately, so I really need to relax.

a. factor b. compassion c. stress d. administration

問題 3 10 分 儲存

1. Susan is really motivated; she really brings a lot of _____ to her job.

a. enthusiasm b. consequence c. nutrition d. personnel

問題 4 10 分 儲存

1. My apartment is usually too noisy to _____, so I often go to the library to study.

a. commit b. litter c. elevate d. concentrate

問題 5 10 分 儲存

1. My dog _____ a week ago, and I haven’t seen him since.

a. perished b. vanished c. faxed d. erased

問題 6 10 分 儲存

1. When someone is tired, he/she is more likely to make _____ mistakes.

a. classical b. mental c. capable d. medical

問題 7 10 分 儲存

1. The Language Center offers FCU students lots of educational _____ to improve their language skills.

a. headlines b. roles c. recreation d. resources

問題 8 10 分 儲存

1. I began my ____ in sales, but I switched to teaching about 10 years ago.

a. career b. exit c. climate d. nationality

問題 9 10 分 儲存

1. Your parents have _____ a lot of time and money in your education, so make sure you don’t waste your time.

a. instructed b. enhanced c. investigated d. invested

問題 10 10 分 儲存

I always feel ____ when I watch an NBA basketball game

a. exciting b. excited c. excitable d. excite

3 個解答

評分
  • 10 年前
    最佳解答

    1.B

    2.C

    3.A

    4.D

    5.B

    6.A

    7.D

    8.A

    9.D

    10.D

    應該是這樣~

    參考資料:
  • 10 年前

    第六題 答案應為:mental

    第十題 答案應為:excited

  • yzpeng
    Lv 5
    10 年前

    沒看完全部題目,但第10題要不要再確認一下?

    feel excite? ......兩個動詞歐...

    http://tw.knowledge.yahoo.com/question/question?qi...

還有問題?馬上發問,尋求解答。