no_nickname 發問時間: 社會與文化語言 · 9 年前

英文文法測驗

1.How do you get your children ___ fruits and vegetables?

A.to eat B.eat C.eating D.eaten

2.Yesterday, they said that last month;s hurricane ___ a huge economic impact on the island.

A.had had B.has C.has had D. had

3.We'd like to know when ___ invented.

A.was the bicycle B.did the bicycle C.the bicycle was D.the bicycle had

4.Most people managed ___ the storm by evacuating before it arrived.

A.to avoid B. them to avoid C.that avoid D. avoiding

5.The trip __ about 2hours to complete.

A.makes B.spends Ccosts D.takes

6.Would you like to have the hotel room __ while you're out?

A.clean B.to clean C.cleaned D.cleaning

7.You and Amy have the same laptop. Is this one __ or is it Amy's?

A.mine B.yours C.hers D.his

8.Do you worry __ the global warming?

A.in B.about C.for D.of

9.Drivers who hold their cell phones have more accidents __ drivers who don't. A.which B.than C.if D.unless

10.Sabrina is famous for her generosity __ intelligence.

A.also B.but C.and D.or

請直接幫我填上答案就好了,不用解釋^^謝謝

4 個解答

評分
  • 楓華
    Lv 5
    9 年前
    最佳解答

    Dear 版大 1. B2. A3. C4. A5. D6. C7. B8. B9. B10. C LifeLaw Team

    • 登入以對解答發表意見
  • 9 年前

    第一題get 當使役動詞 受詞是人 後面要加不定詞 a才對

    • 登入以對解答發表意見
  • MiuCY
    Lv 6
    9 年前

    001第九題是B比較式

    • 登入以對解答發表意見
  • 9 年前

    1 B

    2D

    3C

    4A

    5D

    6C

    7B

    8B

    9A

    10C

    參考資料: 自己填的
    • 登入以對解答發表意見
還有問題?馬上發問,尋求解答。