PopWei 發問時間: 社會與文化語言 · 9 年前

請幫我解答好嗎?這是考古題的題目

Is it not OK to cheat in soccer? Shortly before half-time in the World Cup __(1)__ match between England and Germany on Sunday, the English midfielder Frank Lampard had a shot __(2)__goal that struck the crossbar and bounced down onto the ground, clearly over the goal line. The goalkeeper, Manuel Neuer, grabbed the ball and put it back into play. Neither the referee nor the linesman, both of __(3)__were still coming down the field — and thus were poorly positioned to judge--signaled a goal and play continued.

After the match, Neuer gave this account of his actions: “I tried not to react to the __(4)__ and just concentrate on __(5)__ was happening. I realized it was over the line and I think the way I carried on so quickly fooled the referee into thinking it was not over.”

To __(6)__it bluntly: Neuer cheated, and then boasted about it.

By any normal ethical __(7)__, what Neuer did was wrong. But does the fact that Neuer was playing soccer mean that the only ethical rule is: “Win __(8)__ all costs”?

In soccer, that does seem to be the prevailing ethic. The most famous of these incidents was Diego Maradona’s goal in Argentina’s 1986 World Cup match __(9)__ England, which he later described as having been scored “a little with the head of Maradona and a little with the hand of God.” Replays left no doubt that it was the hand of Maradona that scored the goal. Twenty years later, he __(10)__in a BBC interview that he had intentionally acted as if it were a goal, in order to deceive the referee.

1.

(A) ending

(B) deletion

(C) elimination

(D) termination

2.

(A) at

(B) in

(C) for

(D) with

3.

(A) them

(B) whom

(C) what

(D) which

4.

(A) coach

(B) judge

(C) referee

(D) audience

5.

(A) that

(B) what

(C) when

(D) which

6.

(A) put

(B) say

(C) take

(D) tell

7.

(A) points

(B) standards

(C) guidelines

(D) instructions

8.

(A) at

(B) in

(C) for

(D) with

9.

(A) by

(B) on

(C) with

(D) against

10.

(A) agreed

(B) admitted

(C) appeared

(D) approved

2 個解答

評分
  • 9 年前
    最佳解答

    1. (C) 淘汰賽

    2. (A) at goal 打在球門上

    3. (B) 因為那個句子中間沒有連接詞 所以不能用both of them

    4. (C) 足球場上的裁判用 referee

    5. (B) what 當代主詞用

    6. (A) 這個我不知道怎嚜解釋

    7. (B) ethical standard 道德標準

    8. (A) at all costs 不惜任何代價

    9. (D) against 有對抗的意思

    10.(B) admit 承認

    2011-03-24 19:46:06 補充:

    我知道他的意思

    只是不知道怎麼跟版大解釋

    參考資料: 自己
  • 9 年前

    1C

    2B

    3A

    4C

    5B

    6C

    7B

    8A

    9D

    10B

    我只簡單寫過, 答案僅供參考不一定100% 但90 %左右

    Regards

    2011-03-22 22:12:34 補充:

    To 龜龜

    number 6 的意思是 坦白/直率的說

    2011-03-22 22:13:05 補充:

    我換名ㄌ

    ultimate genuine 那ㄍ

還有問題?馬上發問,尋求解答。