小禾 發問時間: 社會與文化語言 · 9 年前

急!!中翻英 (要求真人翻譯)

我有一個外國朋友,他好像是手腕受傷了...

他給我的內容是這樣的

I broke my wrist today (Friday) at 5:00 in the afternoon because I wrecked my pedal-bike. If you were here you could tell me what bones I broke. All the doctor told me was I broke the bone in the joint where my hand connects to my arm, and he said that was a bad place to break it. I didn't want to hear that... Oh well.

不知道大大可不可以順便幫我翻成中文,我的英文真的不太好(泣

我想這樣回他...希望大大幫我翻成英文阿!!!!拜託!!我要真人翻譯!!謝謝!!

" 聽到你受傷我真的替你感到很擔心,是傷到左手還右手?

是骨折嗎?怎麼這麼不小心呢...

放心!我衷心相信你一定會好起來的:) 加油! "

還是說大大有更好的回答

希望可以跟我分享... 謝謝!!

4 個解答

評分
  • 9 年前
    最佳解答

你朋友說:今天(星期五)下午五點的時候我因為騎腳踏車發生意外手腕骨折了。如果有你在你就可以告訴我斷的是哪幾根骨頭。 醫生只告訴我受傷的是連接手掌跟手臂的骨頭,並說傷到這裡很麻煩。我不想聽這些話但也沒轍。Hearingabout your injury really had me worried. Did you hurt your left hand or your right hand? How could you have been so careless? Don't worry, I wholeheartedly believe (that) you will fullyrecover. Hang in there!

2011-06-13 13:39:39 補充:

有些字連在一起....

第一行 Hearing about

第三行 fully recover

• 匿名使用者
    5 年前

* ***** http://*****

[電子遊戲]

拉霸、水果盤、7PK、5PK

[運彩遊戲]

棒球、籃球、足球、網球、冰球、各種體育經典賽事

[真人遊戲]

百家樂、21點、骰寶、輪盤、牌九、三公、輪盤、翻攤、牛牛、二八杠

[對戰遊戲]

台灣麻將、德州撲克、骰盅吹牛、四支刀、鬥地主、十三支、二八槓、暗棋、接龍

[彩球遊戲]

香港六合、台灣樂透、今彩539、樂合彩、大陸時時彩、基諾彩、北京賽車、賽狗、賽馬、指數

[優惠活動]

1. 新舊會員儲值就送500點

2. 真人百家樂彩金等你拿

***** http://*****

歡迎免費體驗試玩!!

線上影片直播、正妹圖、討論區免費註冊 ~

• 9 年前

我打破了我的手腕今日 (星期五) 下午 5: 00,因為我毀了我的腳踏自行車。如果你在這裡,你能告訴我什麼我摔斷了的骨頭。所有醫生都告訴我,是我打破了骨的關節在我的手,連接到我的手臂,與他所說,是一個不錯的地方,把它打碎。我不想聽你這樣說 … …不錯哦。

"I really feel for you to hear you are very worried that is injury to his left hand or right hand?Do is fracture? how do we accidentally ...Rest assured that! I sincerely believe that you will get better:) Come on! "

• seven
    Lv 4
    9 年前

" 聽到你受傷我真的替你感到很擔心,是傷到左手還右手?

是骨折嗎?怎麼這麼不小心呢...

放心!我衷心相信你一定會好起來的:) 加油! "

I am very worry about your hand, is left hand or right hand? Is fracture of your hand? Why were you so reckless...

Don't worry! I really believe you will be okay, so just try to hang on.

參考資料: 留學國外多年的英文老師!
還有問題?馬上發問,尋求解答。