匿名使用者
匿名使用者 發問時間: 娛樂與音樂音樂其他:音樂 · 9 年前

sibel make believe 歌詞 (英+中)

sibel make believe 歌詞 (英+中優先)

這歌詞好難找

翻成中文 請勿用網路翻譯器

希望可以幫我翻的流暢+詞美

謝謝大家的幫忙囉 :D

1 個解答

評分
  • 9 年前
    最佳解答

Sibel-MakeBelieve

I'm losing affection for love / 我正漸漸失去對愛情的好感Nobody sees it like I do / 沒人能像我一樣理解領會到Yeah, I may have some old-fashioned views / 沒錯 也許我有些過時的觀點But that's the only way / 但是那是唯一的辦法I got to know, from the second I feel it / 我必須要知道 我從第二次戀愛中感受到It's gotta be real / (一切)必須是真實的Don't wanna make the same mistakes / 我不想再犯同樣的錯誤So tell me / 所以請告訴我Where do I go? Should I pray for a miracle? / 我該往哪走 我是否應該祈求奇跡的發生I'm patiently in line but it feels impossible / 我耐心地等待著 但是感覺似乎不可能了And all I see is make believe / 我所看到的都是虛構的I hear those words within a song but for me it's just lyrical / 我聽到了歌里的那些歌詞 但是對我來說那只不過是抒情歌詞罷了Watch it in a movie but all I see on my TV screen/ 看著電影里的一幕幕情節 但是我透過電視屏幕所看到的Is make believe / 不過是虛構的而已When I'm watching the old black and whites / 當我看見那些老人們I float to a place I'd rather be / 我寧愿漂泊到一個Where I can't find love at first sight / 我無法尋覓到一見鐘情的地方It's not reality / 這很不現實Feeling the force of time pressure rising / 感到時間的壓力在漸漸增加It's gotta be real, cause I won’t fall in another Love / 必須是真實的 因為我不會再墜入愛河So tell me / 所以請告訴我Where do I go? Should I pray for a miracle? / 我該往哪走 我是否應該祈求奇跡的發生I'm patiently in line but it feels impossible / 我耐心地等待著 但是感覺似乎不可能了And all I see is make believe / 我所看到的都是虛構的

2012-01-03 04:04:57 補充:

I hear those words within a song but for me it's just lyrical / 我聽到了歌里的那些歌詞 但是對我來說那只不過是抒情歌詞罷了

Watch it in a movie but all I see on my TV screen / 看著電影里的一幕幕情節 但是我透過電視屏幕所看到的

Is make believe / 不過是虛構的而已

Yeah I wanna be moved by something real / 是的 我想要被一些真實的情感打動

2012-01-03 04:05:32 補充:

Cause I don't wanna stay this solitary girl / 因為我不想一直做一個孤獨的女孩

I wanna be lost in love, that's enough / 我想要沉迷在愛情之中 那就夠了

That's enough for me / 對我而言那就夠了

I hear those words within a song but for me it's just lyrical / 我聽到了歌里的那些歌詞 但是對我來說那只不過是抒情歌詞罷了

2012-01-03 04:05:47 補充:

Watch it in a movie but all I see on my TV screen / 看著電影里的一幕幕情節 但是我透過電視屏幕所看到的

Is make believe / 不過是虛構的而已

還有問題?馬上發問,尋求解答。