英文題目求解答!

I. Cloze Test. 20%

JFK Airport in New York is one of the largest airports in the country, handling nearly a

thousand ___1___ and landings a day. But just after 8 pm on the 16th of February, there was somebody else

in the control tower ___2___ air traffic and giving instructions to ___3___.

The boy was speaking to an airbus A320 ___4___ for Sacramento. The child's father, who is a ___5___

controller, brought his son to work and then put him to work ___6___.The young boy continued directing

pilots for several take-offs, pilots appearing to be more ___7___ than worried.

The Federal Aviation Administration, which ___8___ America’s airports, hasn't released the names of

the controllers ___9___ but it's not treating it as a joke. It's investigating the controller, as well as his

___10___. Both have been relieved of their duties.

1.____[(a) take-ups (b) tick-offs (c) take-offs (d) turn-ups]

2.____[(a) ordering (b) directing (c) teaching (d) exhibiting]

3.____[(a) passengers (b) stewards (d) drivers (e) pilots]

4.____[(a) heading (b) headed (c) targeting (d) targeted]

5.____[(a) revised (b) censored (c) rattled (d) certified]

6.____[(a) as such (b) as yet (c) as well (d) as for]

7.____[(a) amused (b) insane (c) eager (d) bold]

8.____[(a) rules (b) regulates (c) operates (d) plans]

9.____[(a) involved (b) contacted (c) joined (d) patrolled]

10.___[(a) subordinate (b) aide (c) supervisor (d) official]

2 個解答

評分
  • 9 年前
    最佳解答

    1. C

    2. B

    3. E

    4. A

    5. D

    6. C

    7. A

    8. B

    9. A

    10. C

    參考資料: ME
  • 阿昌
    Lv 7
    9 年前

    一,完形填空測試。 20%

    在紐約肯尼迪機場是該國最大的機場之一,處理近

    千__1___和著陸的一天。但2月16日8時剛過,有別人

    在控制塔___2___空中交通,並給予指示__3___。

    男孩說一架空中客車A320____4___薩克拉門托。孩子的父親,誰是____5___,

    控制器,帶來了他的兒子工作,然後把他的工作____6___.The年輕男孩,繼續指揮

    飛行員的幾個起飛,飛行員出現更多____7___比擔心。

    聯邦航空管理局,其中____8___美國的機場,還沒有公佈姓名

    控制器___9___,但它不是當作一個笑話。它調查的控制器,以及他

    ___10___。雙方已解除其職務。

    1.____(一)(四),(二)(三)蜱權衡,取捨開啟]

    2.____[(一)有序(b)指示(三)教學(四)參展]

    3.____[(一)(二)乘客管家(D)驅動器​​(E)的飛行員]

    4.____(一)項(二)針對戶主(三)定位(D)]

    5.____[(一)修訂(二)(三)審查叮叮噹當(四)認證]

    6.____(一)如(二)(三)尚未以及(四)為]

    7.____[(一)痛快(二)瘋狂(三)渴望(四)大膽]

    8.____(一)規則(b)規定(三)(四)計劃]

    9.____[(一)參與(二)聯絡(三)(四)參加巡邏]

    10.___[(一)下屬(二)助手(三)主管(D)官方]

還有問題?馬上發問,尋求解答。