易瑩 發問時間: 社會與文化語言 · 7 年前

英文演講When I grow up

我參加了一個英文演講比賽,題目是When I grow up,但由於本人實在沒啥靈感,

可否拜託各位提供一些文章供我參考用!!拜託囉!!

P.S:文章的長短請以3分鐘為基準!!

已更新項目:

Sorry!!我指的沒啥靈感的意思是我真的不知道該如何下筆!!而且因為時間實在很趕,拜託各位網友幫幫忙!!

2 個解答

評分
  • chen
    Lv 7
    7 年前
    最佳解答

題目是When I grow up

My dear principal, teachers and classmates.

. Today, I'm very honored and happy that I can first give a speech

to all of you.

. Be it ever so, the topic I said is my wish , " When I will grow up "

there are five wishes , I want to get into a groove, [養成 ]

when I will grow up.

. One is Confidence, two is Love, the others are Interest , Intimacy,

gentitle heart and No- ambition.

Confidence; it is the best way winning the success .

. I remember a proverb ; Nothing succeeds like success.

Love ; it's good for me making a friend such as a girl.

. " love first sight" is a prover too!

Interest, Intimacy, Gentile-hert , those certainly are good for me

or any people to stand a chance to establish the society smoothly.

Never doing ! such a ambition, it might be destroyed

my moral character or something else.

All in all , when I grow up I would be to finish the five wishes in my life.

親愛的校長、老師和同學們。

. 今天我很榮幸又高興 首次對大家演講。如此,我要說的主題是我的願望,"當我長大後之時""當我長大時, 我要養成的, 有五個願望。一是信心,二是 愛心,還有 關心,貼心,真心 和 無野心。 信心 ;它是贏得成功的最佳途徑。. 我記得一句諺語 ;一事成, 事事興。愛 心;它適合於我, 像交女朋友一樣。. ."一見鍾情" 諺語一句呀 !關心,貼心,真心, 確實是對我或任何人有好機會建立社會的和諧決不 !有野心,它會毀掉我的品性或不利之事。

總之,長大後我會完成, 我生命中的五個願望。 我親愛的校長、 老師和同學。

.今天我很榮幸和高興我可以先給語音給大家。真是,我所說的主題是我的願望,"當我將長大後時".有五個願望,我想要將長大後進入溝。一個是信心,兩個就是愛,還有興趣,親密,邦心和無野心。

信心 ;它是贏得成功的最佳途徑。.我記得一句諺語 ;百順。愛 ;它適合於我做出這樣一個女孩的朋友。."愛一見鍾情"太校準 !利息、 親密、 邦-赫爾特,當然是為我好或任何人站在一個機會順利建立社會從未做過 !這種有野心,它可能會銷毀我道德字元或別的東西。

所有的一切,長大了我會完成在我生命中的五個願望。

2012-10-19 19:26:28 補充:

any people to stand a chance establishing the society smoothly.

2012-10-19 19:30:28 補充:

the society smooth

參考資料: S.H. Chen 系統工程師的居酒屋
  • 7 年前

但由於本人實在沒啥靈感?

Then don't grow up - be like peter pan.

還有問題?馬上發問,尋求解答。