匿名使用者
匿名使用者 發問時間: 社會與文化語言 · 7 年前

101英文考題 求解答

1. Hurry up! The train ____ in two minutes.

(A)has come (B) is coming (C) comes (D) came

2. How about _____ a picnic tomorrow?

(A)have to (B) to have (C) having (D) have

3. I _ ___ to my MP3 player when the phone rang.

(A)am listening (B) listened (C) was listening (D) listen

4. The weather is neither hot _____ cold. Actually, it’s quite nice.

(A)rather (B) but (C) either (D) nor

5. Helen Keller inspired many people. Her story is __ __ .

(A)inspired (B) inspire (C) inspiring (D) to inspire

6. It is ______ to eat soup with a loud noise.

(A)polite (B) impolite (C) gentle (D) unkind

7. Kenting has beautiful beaches and is worth going just for the __ __.

(A)climbing (B) shopping (C) surfing (D) touring

8. When going shopping, we can pay by cash or with __ __.

(A)museum (B) ruler (C) credit card (D) bookstore

9. I need a new __ __ for my money and credit cards.

(A)glasses (B) lighter (C) batteries (D) purse

10.I _______ have a library card.

(A)not (B) amn’t (C) doesn’t (D) don’t

11.There is a lot of __ __ about smoking. It is bad for your health.

(A)emotions (B) evidence (C) fear (D) fear

12.What _____ your sister look like?

(A)does (B) is (C) do (D) are

13.What outdoor activity do you like? I like to go mountain ___ __.

(A)biking (B) bowling (C) shopping (D) watching

14. I always the garbage after dinner.

(A)rake (B) take out (C) decorate (D) cut

15.We send mails and buy stamps at the __ __.

3 個解答

評分
  • 7 年前
    最佳解答

    1B

    2C

    3C

    4D

    5C

    6B

    7D

    8C

    9D

    10D

    11?

    12A

    13A

    14B

    15?post office?

    2013-06-18 17:56:41 補充:

    阿..謝謝Chen

    第一提是C沒錯

    2013-06-18 17:57:22 補充:

    1.C

    我搞錯了

    sorry

    參考資料: me
  • 7 年前

    11. 答案應該是b

    c & d的題目一樣都是fear

    但b比較正確!

  • Chen
    Lv 6
    7 年前

    1.C

    Hurry up! The train goes in two minutes. simple present tense

    = Hurry up! The train will go in two minutes. simple future tense

還有問題?馬上發問,尋求解答。