英文好的大大幫忙一下嘿

我要寫一篇美語短文

不要谷歌

不要雅虎

請自行翻譯

內容可自行刪減

但須備註刪了哪些

用詞請用較有深度的字詞

我的家庭

我的家庭很幸福很美滿,

一家六口相處十分融洽.

爸爸是個電腦工程師,喜歡玩電腦和拼模型.

媽媽是一位會計,最愛看鬼片.

奶奶呢,是一位家庭主婦,喜歡看八點檔鄉土劇.

姑姑則是一位曾到澳洲.紐西蘭打工遊學,英文很好的秘書.

至於妹妹呢,我就長話短說吧!

有時可愛有時邪惡,演力十足的小惡魔!

我的家庭很快樂很有趣,

一家六口相處得和樂融融,

沒有豪華的家俱,

沒有富裕的生活,

但是我們在一起,

一起度過開心的生活.

內容大致如上

在此將20點奉上

謝謝各位大大的幫忙

(小的我非常的急~~)

已更新項目:

ivy:

你好像刪掉很多齁

請註明刪了哪些~

2 個已更新項目:

ter:

你的內容很棒~

可是把我詞的定義改了一下對吧~

不是說你翻得差

因為我英文沒有很好~~

3 個已更新項目:

雪人:

你翻得很好欸!!!

完全照了我的要求~

謝謝妮喔~~

4 個已更新項目:

打工旅遊不是該說

workingholiday嗎?

拼模型不是該說

make the models嗎?

mischievous是什麼意思呢?

3 個解答

評分
  • 妤德
    Lv 6
    7 年前
    最佳解答

我的家庭

My family

我的家庭很幸福很美滿,

My family is full of happiness

一家六口相處十分融洽.

We six people get along very well.

Dad is a computer engineer, and likes to play computer and solve puzzles.

Mom is an accountant, loves watching ghost movies.

Grandma, is a housewife, loves to watch native soap opera.

Aunt once went to Australia, New Zealand and study abroad, is a secretary with great English.

About my sister, I'll say it short!

Sometimes cute sometimes evil, a little devil with great acting.

我的家庭很快樂很有趣,

My family is happy and fun

Six of us get together good and well.

沒有豪華的家俱,

We don't have fancy furnitures.

沒有富裕的生活,

We don't have a rich life,

但是我們在一起,

But we are together,

一起度過開心的生活.

And live a wonderful life together.

以上的翻譯保證完全是本人自己翻譯的,絕非網路的翻譯機~

請放心,我也有讓文字經過修飾,這樣念起來比較順,比較好聽喔!

請參考看看,若有疑問再跟我說~!

2013-09-19 13:20:51 補充:

樓下的大大:

您的富裕:wealthy拼錯了....

是wealthy

但你拼welthy

提醒你一下

2013-09-19 13:22:39 補充:

To版大:

mischievous是調皮的,搗蛋的,惡作劇的意思

2013-09-19 13:24:14 補充:

working holiday

是工作假期

不是打工旅遊

打工旅遊應該是

to do a part time job while touring

但你的意思是打工留學吧!

因此是

to do a part time job while studying abroad.

2013-09-19 13:25:53 補充:

make the models

build up the models

都可以指拼模型

參考資料: 我自己的翻譯
  • 7 年前

我的家庭

My Family

我的家庭很幸福很美滿,

My family is full of happiness,

一家六口相處十分融洽.

and all six members in our family get along very well.

My dad is a computer engineer. He enjoys playing computers and building up models.

My mom is an accountant, and her hobby is watching horror movies.

My grandma is a housewife, and she likes to watch Taiwanese soap operas.

My Aunt is a secretary who can speak fluent English, and had a part-time job while studying abroad in Australia.

What about my sister? Well, let’s make this short.

Sometimes she’s adorable, but she’s also really mischievous. In short, she’s a little devil who acts very well!

我的家庭很快樂很有趣

I have a very cheerful and interesting family,

and we all enjoy living with each other.

沒有豪華的家俱,

We don’t have any fancy furnitures

沒有富裕的生活,

or a welthy living,

但是我們在一起,

but together,

一起度過開心的生活.

we live our lives happily.

2013-09-18 23:19:27 補充:

不好意思,有一句有漏掉:

My Aunt is a secretary who can speak fluent English, and had a part-time job while studying abroad in Australia [and New Zealand].

框起來的部分是漏掉的部分ˊˇˋ''

有盡量用比較有深度的同義詞,也完全沒用到GOOGLE翻譯((那個翻譯出來...完全不能看@@"

希望符合您的要求:D

2013-09-19 23:31:59 補充:

To: ter

啊啊啊~不好意思,本人拼字一直都很弱((真丟臉xD 也謝謝你的提醒呦:))

2013-09-19 23:32:04 補充:

To:版大

我在書上似乎看過有人把打工旅遊翻譯成working holiday

可是我對那個片語不是很熟 怕出錯

而且part-time job比較多人用

所以建議用part-time job喔!

make跟build up基本上應該都可以

可是如果你想表達的更清楚的話

make models比較偏向"製造"模型

而build up models比較像是"組裝","拼合"的意思

樓上大大說的沒錯

mischievous是調皮,搗蛋,惡作劇的意思

因為我想每個弟弟妹妹都有這樣的特質

而非真正的"邪惡"

所以我猜你想說的應該是你妹妹很調皮吧?xD

參考資料: 我還可以的英文:))
  • 7 年前

My Family

My family is very peaceful and happy,

we six to get along very well.

My father is an engineer,he likes to play computer and make the models.

My mother is a accountancy,she likes the horrors very much.

My grandmother is a housewife,prime Taiwanese drama is her favorite,

My aunt went to Australia,New Zealand to work before,and she is a secretary.

As for my sister,I'll say a long story short!

Her sometimes cute

到這......

參考資料:
還有問題?馬上發問,尋求解答。