星梓 發問時間: 社會與文化語言 · 6 年前

英文題目求解

61. My sister never__to me.

(A)speak

(B)speaks

(C)wanting speak

(D)spoke

62. Did you come here__your car?

(A)on

(B)in

(C)at

(D)upon

63. When my mother called, I was__the

train.

(A)on

(B)in

(C)at

(D)upon

64. The bus came, and I__.

(A)got on

(B)got in

(C)go on

(D)go in

65. He lost his key, and he is__it.

(A)looking at

(B)looking up

(C)looking for

(D)looking to

66. A: I might go shopping tonight.

B:__I go shopping, I’ll buy

some food.

(A)When

(B)If

(C)Maybe

(D)About

67. Amber__you were sick.

(A)told that

(B)told me that

(C)said me that

(D)said me

68. Do you know where__?

(A)is Annie

(B)Annie is

(C)goes Annie

(D)Anne

69. I am looking forward to__her.

(A)meeting

(B)meet

(C)meets

(D)met

70. Providing she__hard, she will be the

best employee of the year.

(A)will work

(B)works

(C)work

(D)working

71. I fell asleep__the movie.

(A)while

(B)for

(C)during

(D)at

72.__of the basketball game, Jeremy

thanked the audience.

(A)In the end

(B)At the end

(C)during the end

(D)The end

73.__was the journey like?

(A)How

(B)What

(C)When

(D)Which

74. Close on eye, and then__.

(A)the other

(B)another

(C)others

(D)again

75.__in our area, come in and talk us.

(A)If you were

(B)If you were happened to be

(C)If you happen to be

(D)As if you

76. She is a good mother__a good cook.

(A)worse than

(B)better than

(C)more than

(D)rather than

77. The police want to question a man __

the robbery.

(A)in connection with

(B)compare to

(C)in a relationship with

(D)compare with

78. Sally accused me__being stingy.

(A)on

(B)with

(C)for

(D)of

79. Which expression is used to describe a task

that is easily completed?

(A)cup of tea

(B)a piece of cake

(C)bread and butter

(D)have one’s cake and eat it too

80. Which expression is used to describe that

there are many different ways to get to the

same destination?

(A)Rome wasn’t built in one day

(B)Roman holiday

(C)Once in a blue moon

(D)All roads lead to Rome

3 個解答

評分
  • 6 年前
    最佳解答

    61. My sister never__to me.

    (B)speaks

    62. Did you come here__your car?

    (B)in

    63. When my mother called, I was__the

    train.

    (A)on

    64. The bus came, and I__.

    (A)got on

    65. He lost his key, and he is__it.

    (C)looking for

    66. A: I might go shopping tonight.

    B:__I go shopping, I’ll buy

    some food.

    (A)When

    (B)If

    67. Amber__you were sick.

    (B)told me that

    68. Do you know where__?

    (B)Annie is

    69. I am looking forward to__her.

    (B)meet

    70. Providing she__hard, she will be the

    best employee of the year.

    (B)works

    71. I fell asleep__the movie.

    (C)during

    72.__of the basketball game, Jeremy

    thanked the audience.

    (B)At the end

    73.__was the journey like?

    (B)What

    74. Close on eye, and then__.

    (A)the other

    75.__in our area, come in and talk us.

    (C)If you happen to be

    76. She is a good mother__a good cook.

    (D)rather than

    77. The police want to question a man __

    the robbery.

    (A)in connection with

    78. Sally accused me__being stingy.

    (D)of

    79. Which expression is used to describe a task

    that is easily completed?

    (B)a piece of cake

    80. Which expression is used to describe that

    there are many different ways to get to the

    same destination?

    (D)All roads lead to Rome

    2014-07-14 20:43:29 補充:

    69. 應該是 A)Meeting

    • Commenter avatar登入以對解答發表意見
  • 6 年前

    61. My sister never__to me.

    (A)speak

    (B)speaks

    (C)wanting speak

    (D)spoke

    62. Did you come here__your car?

    (A)on

    (B)in

    (C)at

    (D)upon

    63. When my mother called, I was__the

    train.

    (A)on

    (B)in

    (C)at

    (D)upon

    64. The bus came, and I__.

    (A)got on

    (B)got in

    (C)go on

    (D)go in

    65. He lost his key, and he is__it.

    (A)looking at

    (B)looking up

    (C)looking for

    (D)looking to

    66. A: I might go shopping tonight.

    B:__I go shopping, I’ll buy

    some food.

    (A)When

    (B)If

    (C)Maybe

    (D)About

    67. Amber__you were sick.

    (A)told that

    (B)told me that

    (C)said me that

    (D)said me

    68. Do you know where__?

    (A)is Annie

    (B)Annie is

    (C)goes Annie

    (D)Anne

    69. I am looking forward to__her.

    (A)meeting

    (B)meet

    (C)meets

    (D)met

    70. Providing she__hard, she will be the

    best employee of the year.

    (A)will work

    (B)works

    (C)work

    (D)working

    71. I fell asleep__the movie.

    (A)while

    (B)for

    (C)during

    (D)at

    72.__of the basketball game, Jeremy

    thanked the audience.

    (A)In the end

    (B)At the end

    (C)during the end

    (D)The end

    73.__was the journey like?

    (A)How

    (B)What

    (C)When

    (D)Which

    74. Close on eye, and then__.

    (A)the other

    (B)another

    (C)others

    (D)again

    75.__in our area, come in and talk us.

    (A)If you were

    (B)If you were happened to be

    (C)If you happen to be

    (D)As if you

    76. She is a good mother__a good cook.

    (A)worse than

    (B)better than

    (C)more than

    (D)rather than

    77. The police want to question a man __

    the robbery.

    (A)in connection with

    (B)compare to

    (C)in a relationship with

    (D)compare with

    78. Sally accused me__being stingy.

    (A)on

    (B)with

    (C)for

    (D)of

    79. Which expression is used to describe a task

    that is easily completed?

    (A)cup of tea

    (B)a piece of cake

    (C)bread and butter

    (D)have one’s cake and eat it too

    80. Which expression is used to describe that

    there are many different ways to get to the

    same destination?

    (A)Rome wasn’t built in one day

    (B)Roman holiday

    (C)Once in a blue moon

    (D)All roads lead to Rome

    • Commenter avatar登入以對解答發表意見
  • 6 年前

    以下的答案不一定準確:

    61 B

    62 A

    63 A

    64 A

    65 C

    66 B

    67 B

    68 A

    69 B

    70A

    71 C

    72 B

    73 B

    74 對不起,我不會

    75 A

    76 B

    77對不起,我不會

    78對不起,我不會

    79對不起,我不會

    80對不起,我不會

    希望以上解答能幫助你一點!!

    • Commenter avatar登入以對解答發表意見
還有問題?馬上發問,尋求解答。