琇茹 發問時間: 教育與參考考試 · 5 年前

英文 求解 求求求!!!part 3

1. Please wait in ______ of the school.(單選)

 (A) storm

 (B) fault

 (C) owner

 (D) front

  

2. What ______ to your dog ? Is it sick ?(單選)

 (A) artwork

 (B) happened

 (C) team

 (D) bathroom

  

3. Tina fell down. It was an ______ .(單選)

 (A) accident

 (B) video

 (C) environment

 (D) heavy

  

4. Fruit is a good, healthy ______ .(單選)

 (A) design

 (B) snack

 (C) wash

 (D) funny

  

5. Ellen reads the ______ every morning.(單選)

 (A) nervous

 (B) middle

 (C) snow

 (D) newspaper

  

6. This paper is ______ . I can’t write on it.(單選)

 (A) break

 (B) thin

 (C) lost

 (D) vegetable

  

7. ______ for the New York players!(單選)

 (A) Cheer

 (B) Slide

 (C) Funny

 (D) Hand

  

8. Turn on the ______. Then I can read.(單選)

 (A) light

 (B) start

 (C) spin

 (D) practice

  

9. Hank can ______ really well.(單選)

 (A) waiter

 (B) wash

 (C) skate

 (D) front

  

10. Brad likes to ______ on the ice.(單選)

 (A) slide

 (B) compete

 (C) healthy

 (D) glove

  

2 個解答

評分
  • 匿名使用者
    5 年前
    最佳解答

    英文 求解 求求求!!!part 31. Please wait in ______ of the school.(單選)

     

     (D) front

      

    2. What ______ to your dog ? Is it sick ?(單選)

     

     (B) happened

      

    3. Tina fell down. It was an ______ .(單選)

     (A) accident

      

    4. Fruit is a good, healthy ______ .(單選)

     

     (B) snack

       

    5. Ellen reads the ______ every morning.(單選)

     (D) newspaper

      

    6. This paper is ______ . I can’t write on it.(單選)

     (A) break

      

    7. ______ for the New York players!(單選)

     (A) Cheer

     

      

    8. Turn on the ______. Then I can read.(單選)

     (A) light

      

    9. Hank can ______ really well.(單選)

     (C) skate 

    10. Brad likes to ______ on the ice.(單選)

     (A) slide

     

      

    • 登入以對解答發表意見
  • 5 年前

    1.D

    2.B

    3.A

    4.B

    5.D

    6.C

    7.A

    8.A

    9.C

    10.A

    參考資料: MYSELF IDEA
    • 登入以對解答發表意見
還有問題?馬上發問,尋求解答。