銘微 翁 發問時間: 社會與文化語言 · 4 年前

英文題目求解題!~?

13:When someone propose or drink a beverage in honor of someone or something they are ___.

(A) toasting (B) partying (C) happy (D) upset

14: A___ is a ceremony in which two people get married to each other.

(A) party (B) campout (C) play (D) wedding

15: On school campuses, living quarters for students are called ____.

(A) houses(B) dorms (C) hotels (D) rooms

16:To ___ is to explain something in a way that is easy to understand.

(A) translate (B) tutor (C) teach (D) comfort

17:People should not eat snacks before a main meal because it will spoil their ___.

(A) dinner (B) stomach (C) vision (D) appetite

18:A___ is a large collection of information that is organized for rapid search and retrieval.

(A) computer (B) file (C) database (D) hard drive

19:It is impolite to ___ a person or say something while that person is speaking unless you have their permission.

(A) interrupt (B) laugh (C)talk (D) scratch

20:People work for ___.

(A) Fun (B) travel (C) others (D) employers

21:To have an expression on your face which shows that you are embarrassed is to ___.

(A) winch (B) smile (C) giggle (D) laugh

22:___ work for another person or company for a salary.

(A) others (B) people (C) in-laws (D) employees.

23:In many countries, before two people get married they usually ___ each other.

(A) date (B) hug (C) cycle (D) party

24:Responsible people do their best to avoid ___.

(A) bad weather (B) stardom (C) trouble makers (D) crying

1 個解答

評分
  • 4 年前
    最佳解答

    To old glory in filling in the blanks:-

    (13)A;(14)D; (15) B; (16) A,(17) D,(18)C,(19)A,(20) C,(21)A,(22)D, (23)A, (24) C.

還有問題?馬上發問,尋求解答。