匿名使用者
匿名使用者 發問時間: 社會與文化語言 · 4 年前

請英文高手幫忙解答題目?

1. Mr. Jones _____ investing in that company, but he finally decided against it.

(A) considered

(B) considerate

(C) considerable

(D) considerably

2. If we hadn't left the house so late, we ______ the plane.

(A) wouldn't have missed

(B) wouldn't miss

(C) won't have missed

(D) won't miss

3. These reports must be turned ______ before the end of the week.

(A) off

(B) on

(C) up

(D) in

4. Samantha worked very hard and put in a lot of overtime hours because she hoped for an _______ in her salary.

(A) incursion

(B) inquiry

(C) increase

(D) inquest

5. They brought extra chairs into the room ________ they expected a large number of people to attend the meeting.

(A) although

(B) since

(C) however

(D) nevertheless

6. We have been asked not to walk _______ the lobby today because it's being painted.

(A) beside

(B) between

(C) around

(D) through

7. By the time we got to the train station, the train _______.

(A) had already left

(B) had already been left

(C) has already left

(D) will have already left

8. Dr. Smith is a well-respected expert and has ______ experience in her field.

(A) extend

(B) extends

(C) extensive

(D) extension

9. _________ he graduated from the university, he got a job at a good company.

(A) Following

(B) Later

(C) After

(D) Next

10. If you don't want to get stuck in a traffic jam, you should avoid _______ during rush hour.

(A) drive

(B) driving

(C) to drive

(D) driven

2 個解答

評分
  • 4 年前
    最佳解答

    (1)A considered

    (2)A hadn't left---->wouldn't have missed

    (3)D in

    (4)C increase

    (5)B since

    (6)C around

    (7)A past participle

    (8)C extensive

    (9)C After

    (10)B driving, gerund

  • 小官
    Lv 7
    4 年前

    1.A

    2.A

    3.D

    4.C

    5.B

    6.C

    7.A

    8.C

    9.C

    10.B

    可到我的FB粉絲專頁看看,我會不定期的分享一些文法觀及單字的用法:

    https://www.facebook.com/kuan1000/

還有問題?馬上發問,尋求解答。