淑玲 發問時間: 健康其他:保健 · 1 個月前

台灣有冇比較勁嘅做魔 滴醫生可以推薦?想去台灣做魔 滴隆胸?

有冇人可以推薦台灣勁嘅魔 滴醫生?諗住疫情過咗就去台灣做魔 滴隆胸,希望可以搵到權威嘅醫生~

3 個解答

評分
  • 1 個月前
    最佳解答

台灣做魔 滴隆胸嘅醫生我覺得知美嘅莊家榮唔錯

呢間開咗好耐啦

喺台灣都好出名好多外國客人

之前陪朋友去台灣整鼻嗰陣就係去知美

醫生技術好

我記得佢哋仲有3D模擬

做魔 滴都可以先做個模擬嚟睇效果

雖然朋友係整個鼻

但係有好多慕名嚟隆胸嘅客人

台灣魔 滴呢間好似好出名

你可以去搵下佢哋嘅網站

上邊除咗案例仲有心得

近排F B有一條就是講佢哋診所兩公分魔 滴隆乳嘅例子

另外建議你如果要做隆胸

搵個交通方便嘅診所

盡量出左地鐵站就到個種

嘅費事騰來騰去

所以我朋友都係book附近嘅房

去玩去行街都方便

• 瑞君1 個月前檢舉

魔 滴隆乳觸感好
      手術後免按胸部
      胸型好看 傷口又小
      我是找有用內視鏡的醫師手術
      術後不會很痛
      台北吳孟穎醫師隆乳做的很好
      價錢比其它家便宜一點 
      診所有請專業的麻醉醫師
      住中南部的可以問邱智弘醫師喔
      他們隆乳評價都很好
      教主官網有放案例
      提供你做參考 

• Commenter avatar登入以對解答發表意見
  • 1 個月前

之前朋友去台灣喺知美做過隆胸,但唔係魔 滴

好似係兩年前嘅事,有啲耐啦

不過佢嘅胸型好睇,你可以搵呢間問吓囉

• 1 個月前

其實台灣有好多診所都可以做

但係我覺得做魔 滴最重要嘅都係醫生啲技術同經驗囉

特別推薦知美嘅院長莊家榮

仲有醫生嘅美感都同樣好重要㗎

要搵多啲醫生案例嚟比較啊

還有問題?馬上發問,尋求解答。