想知******魔滴隆胸同傳統隆胸差別?

想知******魔滴隆胸同傳統隆胸既差別?因為睇價錢差好多,想知道**厲害既地方係咩?

5 個解答

評分
  • 2 個月前
    最佳解答

1.魔滴******隆乳 不用按摩;傳統隆胸不按摩可能會發生莢膜攣縮。

2. 魔滴******隆乳觸感柔軟帶有彈性。

3. 魔滴******隆乳莢膜發生率極低:小於1%。

4. 魔滴******隆乳破裂率極低:小於1%。

5. 魔滴******隆乳三年內須重做的比率極低:小於1%。

6. 魔滴******隆乳目前未發生「分化不良性大細胞淋巴瘤」。

7. 魔滴******隆乳內有微晶片儲存義乳履歷,植入後只要用特殊儀器掃描即可讀取。

8. 魔滴******隆乳原廠提供10年保固。

呢D係我當時去****整**自己做既資料,如果你想知道更多,建議你都去問醫師,佢地比較專業,知美唔介意你去問問題既,佢地莊醫師好樂意回答大家既問題,有興趣你可以去問下,每個人狀況唔同,除左諮詢,都要比醫師仔細評估完先可以手術。

• 1 個月前

材質差異而已耶~但醫生技術也很重要啦

但我朋友做**的說好方便不用認真按摩也沒關係

因為我另一個朋友做傳統的  他說按摩痛得要死

• 匿名使用者
    2 個月前

內視鏡魔 滴隆乳手術傷口小

傷口癒合後疤痕不明顯

魔 滴隆乳術後免按摩

胸型自然又性感

台灣隆乳推薦台北吳孟穎和台中邱智弘醫師

• 2 個月前

**既材質關係會更自然,我自己未去整,但已經預約****既手術了~

• 您覺得這個回答如何?您可以登入為回答投票。
  • 2 個月前

**最大特色之一就是可以隨重力改變形狀,企住時係水滴型、訓低時係圓盤形

還有問題?馬上發問,尋求解答。